De romantische film Float vanaf 28 maart in de bioscoop

DE ROMANTISCHE DRAMA FILM FLOAT

draait vanaf 28 maart in de bioscoop

 

Float verkent de mooie kanten én uitdagingen van liefde, vriendschap, zelfontdekking en familieverwachtingen. De film is opgenomen in de prachtige natuur van Canada en een must see voor alle liefhebbers van romantische films.
 
Over de cast
De hoofdrollen worden vertolkt door Andrea Bang en Robbie Amell. Andrea schittert als Waverly en is bekend van haar rol als Janet in de televisieserie KIM’S CONVENIENCE (2016). Daarnaast heeft ze meerdere Canadian Screen Award-nominaties ontvangen en speelt ze in de films STAY THE NIGHT (2022) en FRESH (2022). Robbie vertolkt de rol van Blake en is bekend van zijn hoofdrol in Amazon Prime’s UPLOAD (2020) en zijn rol als ‘Gallatin’ in Netflix's THE WITCHER (2019). Daarnaast speelt hij ook in bekende romantische comedy's zoals THE DUFF (2015) en WHEN WE FIRST MET (2018). Robbie is naast de hoofdrolspeler, ook één van de producenten.
 
Over de makers
De regie ligt in handen van Sherren Lee, geboren in Taiwan en opgegroeid in Montreal. Float is Lee’s eerste, grote speelfilm en wordt in Amerika uitgebracht door Lionsgate. Als regisseur heeft ze aangrijpende, korte films gemaakt zoals BENJAMIN (2015) en THE THINGS YOU THINK I’M THINKING (2017) – die op meer dan 70 filmfestivals wereldwijd zijn vertoond en meerdere prijzen wonnen. Float is een Canadese co-productie van Collective Pictures en Wattpad Studios. De film wordt in Nederland uitgebracht door de distributeur WW Entertainment.

 
Kijk hier voor meer informatie over de film zoals stills en de persmap.
 
Float is vanaf 28 maart te zien in de Nederlandse bioscopen. 
Bekijk hier de trailer

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina