De Zweedse 10-delige spionagethriller AGENT HAMILTON is vanaf 21 april te koop op DVD

De Zweedse 10-delige spionagethriller

AGENT HAMILTON

Agent Hamilton

De Zweedse spionagethriller-serie Agent Hamilton verschijnt op 21 april op DVD

Jakob Oftebro (Below the Surface) speelt de titelrol in de tiendelige spionagethriller Agent Hamilton van de producenten van Midnight Sun naar de internationale bestsellers van Jan Guillou.

Na een reeks bomaanslagen en cyberaanvallen in Stockholm start de Zweedse geheime dienst SÄPO een onderzoek naar de verantwoordelijken. Het zijn zware tijden voor alle leden van de meest gesloten overheidsdienst. Niemand weet dat beter dan Carl Hamilton, die een jarenlange Navy SEALS-training in de Verenigde Staten achter de rug heeft. Direct na zijn terugkomst naar zijn geboorteland werkt hij weer bij de elite-afdeling van SÄPO. Tegelijkertijd identificeert agent Kristin Ek hem, zonder haar superieuren in te lichten, als een mogelijke verdachte en dubbelagent voor de CIA. Na een wereldwijde klopjacht ontdekken Hamilton en Ek dat er donkerder krachten achter de aanslagen zitten dan de gebruikelijke verdachten. Een organisatie die profiteert van nepnieuws, vreemdelingenhaat en terrorisme. Het is een nieuwe Koude Oorlog. In een tijd waarin de belangen van multinationals de nieuwe ideologie vormen moet Hamilton kiezen welke toekomst de beste is voor zijn land.

Cast: Jakob Oftebro (Below the Surface), Nina Zanjani (Wallander), Krister Henriksson (Wallander), Katia Winter (Dexter), Jörgen Thorssons, Rowena King, Anna Sise
Regie: Erik Leijonborg, Lisa Farzaneh & Per Hanefjord
Genre: Thriller

Specificaties:
Zweden, 2020
Speelduur: 10 x 45 min.
Taal: Zweeds
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16/9
Audio: Dolby Digital 5.1
Prijs DVD 24,99 euro

Te koop bij Bol.com

Lumière Series logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina