Digital & Home Entertainment Dutch FilmWorks juli

Hierbij het overzicht van de Digital & Home Entertainment releases van Dutch FilmWorks voor de maand juli.  

DIGITAL RELEASES

ENDANGERED SPECIES

In de spannende actiethriller Endangered Species verandert een aanvankelijke droomvakantie in een Keniaans natuurreservaat in een absolute nachtmerrie wanneer men de parkregels aan haar laars lapt. Als het gezin van de route afwijkt wordt hun busje verwoest door een neushoorn en zijn ze gedwongen zich te voet een weg te banen uit de jungle. Dan blijkt dat er in de Afrikaanse wildernis veel meer gevaar op de loer ligt dan ze voor mogelijk hielden ...

24-06-2021 te koop bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Rakuten en Amazon
08-07-2021 te huur bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Rakuten, Amazon, KPN en Ziggo
16-07-2021 te koop op DVD/Blu-Ray  


OUT OF DEATH

Wanneer Shannon (Jaime King) tijdens een bergwandeling pauzeert, fotografeert zij per ongeluk een schimmige deal tussen corrupte agenten. Betrapt vlucht Shannon het bos in met haar achtervolgers op de hielen. Hier stuit zij op de gepensioneerde politieman Jack Harris (Bruce Willis) die haar te hulp schiet. Het is aan Shannon en Jack om het bewijs in veiligheid te brengen en de buitenwereld te bereiken, maar hoe?

16-07-2021 te koop bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Rakuten en Amazon
22-07-2021 te huur bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Rakuten, Amazon, KPN en Ziggo


MASHA'S LIEDJES - SEIZOEN 4
Iedereen opgelet! Masha en haar dierenvrienden zijn terug! In Masha’s Liedjes reist Masha de wereld rond. Elke aflevering is een kleurrijke en muzikale ode aan een specifiek land waarbij Masha, op haar eigen creatieve manier, een liedje zingt: In Italië zingt zij over Pizza, In Frankrijk over mode en in Brazilië viert zij het carnaval! Maar we willen nog niet te veel verklappen, dus ga mee met Masha op avontuur en bekijk welke landen zij bezingt!

22-07-2021 te koop bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Rakuten en Amazon
22-07-2021 te huur bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Rakuten, Amazon, KPN en Ziggo


HOME ENTERTAINMENT RELEASES

PAW PATROL - SPLASH TO THE RESCUE

Duik in actie met de PAW Patrol in acht golfbrekende avonturen! De pups gaan naar het strand om oma Tilly te redden, maar belanden in een spannende windsurfcompetitie. Er is zoveel te zien! Van een gigantische zeeslak tot aan een grote zeekoe. Éen ding staat als een paal boven water, de PAW Patrol redt alles en iedereen!

16-07-2021 te koop op DVD

 

WAR OF THE WORLDS

Een iconische ster, een legendarische filmmaker en een sci-fi klassieker komen samen met spectaculaire resultaten in War of the Worlds. Tom Cruise is Ray Ferrier, een normale man die met buitengewone moed zijn kinderen moet beschermen wanneer een wereldwijd leger van buitenaardse indringers hun verwoestende oorlogsmachines op aarde en de hele menselijke bevolking los laat. De meesterlijke regie van multi-Academy Award®-winnaar* en filmmaker Steven Spielberg verblindt het oog en raakt het hart in dit verbazingwekkende avontuur gebaseerd op het originele verhaal van H.G. Wells.

16-07-2021 te koop op 4k UHD

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina