Digital & Home Entertainment releases NL juni 2022

Logo


Hierbij sturen wij u een overzicht van de titels die Dutch FilmWorks deze maand uitbrengt op de digitale platforms en op DVD/Blu-ray en 4K. Deze maand staat in het teken van de digital releases van de bioscoophit Blacklight, de rampenthriller Moonfall, de documentairefilm LOUIS en de jeugdfilm De Hazenschool, Een Onmogelijke Missie die deze maand verschijnen op de digitale kanalen. Voor Home Entertainment brengen wij onder andere de actiefilms Way Down, Blacklight en Infinite uit en daarnaast de jeugdfilm Paw Patrol V31: Moto Pups en de thriller Crush.


DIGITAL RELEASES

BLACKLIGHT

Blacklight still

Verborgen geheimen en het gevaar van macht pushen een geheim agent tot het randje in de intense actiethriller Blacklight. Travis Block (Liam Neeson) is freelance ‘fixer’ voor de FBI. Net als hij denkt aan zijn pensioen, stuit hij op een schimmige operatie waarbij onschuldige burgers het doelwit zijn. Samen met de jonge journaliste Mira Jones duikt Block in de zaak, maar dan leiden de bewijzen naar de FBI zelf. Wanneer Blocks dochter en kleindochter worden bedreigd, moet hij de waarheid boven water krijgen om ze te redden. Daarbij komt hij wel lijnrecht tegenover zijn eigen baas te staan.

Cast Liam Neeson, Aidan Quinn, Emmy Raver-Lampman, Taylor John Smith

Regie Mark Williams

Genre Actiethriller

19-05-2022 te koop bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play en Amazon

26-05-2022 te huur bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Amazon, KPN en Ziggo

Let op! vanaf 24-06-2022 ook te koop op DVD en Blu-ray


MOONFALL

Moonfall still

Regisseur Roland Emmerich (Independence DayThe Day After Tomorrow) is terug met een epische rampenthriller. In Moonfall komt de maan in botsing met iets mysterieus waardoor ze van haar baan raakt en in ramkoers komt met de planeet aarde. Terwijl de rampen zich op aarde al beginnen te voltrekken, gaan NASA executive Jo Fowler en haar ex collega Brian Harper samen met space nerd en ruimte rookie KC Houseman op ruimtemissie voor een allerlaatste kans om het noodlot te keren. Daar ontdekken de bondgenoten dat de maan niet is wat we altijd gedacht hebben …

Cast Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley, Donald Sutherland, Michael Peña

Regie Roland Emmerich

Genre Rampenthriller

14-06-2022 te koop bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play en Amazon

23-06-2022 te huur bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Amazon, KPN en Ziggo


LOUIS

LOUIS still

In LOUIS schetst filmmaker Geertjan Lassche een uniek portret van Louis van Gaal: één van de beste voetbaltrainers die ons land ooit gekend heeft én de man over wie iedereen een mening heeft. In de film blikt hij terug op hoogte- en dieptepunten uit zijn kleurrijke leven; niet alleen zijn carrière, maar ook zijn achtergrond en gezinsleven. Maar liefst drie jaar lang werd de huidige bondscoach gevolgd tijdens werk- en privémomenten. In de gesprekken die hij had samen met nationale- en internationale voetbalsterren, maar ook met zijn vrouw en dochters ontstaat een compleet beeld van de ontwikkeling van het fenomeen Van Gaal, zijn ongekende loopbaan en de bijzondere man achter het veelbesproken imago.

Regie Geertjan Lassche

Genre Documentairefilm

30-6-2022 te koop bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play en Amazon

14-07-2022 te huur bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Amazon, KPN en Ziggo


DE HAZENSCHOOL, EEN ONMOGELIJKE MISSIE

De Hazenschool, Een Onmogelijke Missie still

De jonge haas Max is supertrots dat hij als eerste stadse haas is aangenomen op De Hazenschool. Op een geheime plaats, diep in het bos krijgt hij een speciale training. Pasen staat immers voor de deur en straks moeten Max en zijn nieuwe vrienden ervoor zorgen dat alle kinderen hun paaseieren krijgen. Wanneer het magische gouden ei ineens zwart kleurt, breekt er paniek uit in het bos. Dit betekent dat Pasen in gevaar is! Max zijn enige kans om het grote feest te redden, is samenwerken met het vossenjong Ferdinand. Maar kan een haas een vos wel echt vertrouwen?

Regie Ute von Münchow-Pohl

Genre Jeugd

23-6-2022 te koop bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play en Amazon

07-07-2022 te huur bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Amazon, KPN en Ziggo


HOME ENTERTAINMENT RELEASES

WAY DOWN

Way Down still

De geniale ingenieur Thom is geïnteresseerd in de kluis van de Bank van Spanje. Er zijn geen blauwdrukken en geen levend mens heeft kennis van hoe de kluis gebouwd is. Wanneer Thom erachter komt dat hier slechts tien dagen een legendarische schat zal worden bewaard, bedenkt hij samen met kunsthandelaar Walter een gedetailleerd plan om in te breken. Ze hebben slechts 90 minuten om tijdens de finale van het WK voetbal van 2010 (tussen Nederland en Spanje!) in te breken in de ondoordringbare kluis.

Cast Liam Cunningham, Famke Janssen, Freddie Highmore, Astrid Bergès-Frisbey, Sam Riley

Regie Jaume Balagueró

Genre Actiethriller

24-06-2022 te koop op DVD en Blu-ray


PAW PATROL V31: MOTO PUPS

Paw Patrol V31: Moto Pups

The motorstuntshow komt naar de stad! En dat niet alleen, ook de beroemde stuntende Wildcat en de Grom Grom Club zijn van de partij. Wildcat sluit zich aan bij de PAW PATROL om te voorkomen dat de slechterikken de stad stukmaken. De Moto Pups gebruiken hun meest uiteenlopende trucs om de donuts, een motomeester en Niezende Chase te redden.

Genre Jeugd

24-06-2022 te koop op DVD 


CRUSH

Crush still

Wanneer de net gescheiden Chris in het plaatselijke winkelcentrum de oogverblindende en mysterieuze Sky ontmoet, hebben ze gelijk een bijzondere klik. Hun opbloeiende liefde wordt ruw verstoord wanneer Sky's kamergenoot dood wordt aangetroffen en Sky meerdere gezichten blijkt te hebben. Chris belandt in een nachtmerrie wanneer hij samen met zijn ex-vrouw en dochter gevangen wordt in zijn eigen verlaten huis in de bergen. Willen ze daar niet sterven, zullen ze alles op alles moeten zetten om te ontsnappen.

Cast John Malkovich, Cameron Monaghan, Frank Grillo, Ash Santos, Lilly Krug

Regie Luis Prieto

Genre Thriller

24-06-2022 te koop op DVD en Blu-ray


INFINITE

Infinite still

Een groep vrijwel onsterfelijke mannen en vrouwen wordt door de eeuwen heen gereïncarneerd en staat bekend als 'The Infinite'. Om een schurk tegen te gaan, moet de groep de hulp inschakelen van een man die lijdt aan schizofrenie. Deze man moet leren beseffen dat zijn vreemde dromen eigenlijk herinneringen aan voorgaande levens zijn.

Cast Mark Whalberg, Chiwetel Ejiofor, Sophie Cookson, Dylan O'Brien, Jason Mantzoukas

Regie Antoine Fuqua

Genre Actiethriller

24-06-2022 te koop op DVD en Blu-ray


Recente artikelen

Laatste reacties

TifKag  |  01-06-2022

Frankrijk al uit, volgens mij met nl subs. Helaas. In Frankrijk en België wordt de film uitgebracht door Belga Film. Op de site van Mediamarkt België staat alle...
Lees meer >

DVD Watcher  |  01-06-2022

Frankrijk al uit, volgens mij met nl subs. Op Blu-ray.com is daarover niets te vinden helaas : https://www.blu-ray.com/movies/Moonfall-4K-Blu-ray/317215/
Lees meer >

Mark van L.  |  01-06-2022

Frankrijk al uit, volgens mij met nl subs.
Lees meer >

Werner  |  01-06-2022

Ik heb toch het vermoeden dat zeker zo'n rampenfilm als Moonfall nog wel op schijf zal uitkomen.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina