Disney: Spangas op Survival vanaf 10 februari op DVD

Living Colour


Spangas op Survival

Vanaf 10 februari 2010 verkrijgbaar op Disney Blu-ray Disc en Disney DVD

Op televisie groeiden de leerlingen van het Spangalis College, de leukste school van Nederland, uit tot echte sterren. Het wel en wee van de leerlingen Nassim, Jolé, Avalanche, Annabella, Barry, Lana, Flip, Tobias, Irmak, Fay en Luxor houdt duizenden kijkers wekelijks aan de buis gekluisterd. Een speelfilm kon niet uitblijven. Met bijna 300.000 bezoekers groeide de familiefilm SpangaS op Survival uit tot een regelrechte bioscoophit. De leerlingen van het Spangalis College verlaten de schoolbanken en gaan op een actieve werkweek naar de Ardennen. Samen moeten ze allemaal opdrachten uitvoeren. Maar zo gemakkelijk gaat dat niet. Tijdens de werkweek komen goed bewaarde geheimen van de leerlingen naar buiten en leer je de leerlingen van een hele andere kant kennen. Heimwee, liefdes, ruzies en avontuur…tijdens deze survival wordt een ware levensles geleerd.

10 februari 2010 verschijnt Spangas op Survival zowel op Disney Blu-ray Disc als – DVD. Met als bonusmateriaal een kijkje achter de schermen (meer dan 30 minuten) en de videoclip van Hind, die de titelsong zingt.
Vanaf dezelfde datum zijn ook drie DVD boxen met de SpangaS TV-Serie verkrijgbaar. De fans van SpangaS weten wel wat ze in de voorjaarsvakantie gaan doen. Lekker genieten van al die SpangaS avonturen.

covers

Korte inhoud
De leerlingen van het ‘Spangalis’-college verlaten de schoolbanken en gaan op een actieve werkweek naar de Ardennen. Docent Jochem gaat als begeleider mee evenals docent Engels Miss Madge, die niet zit te wachten op een week slapen in een tent. Jochem heeft er wel veel zin in en gaat ervoor. Eenmaal aangekomen bij het basiskamp in het bos is het de bedoeling dat de leerlingen in teams allerlei opdrachten uitvoeren, maar dit gaat niet zonder slag of stoot. De onderlinge verwikkelingen en hevige concurrentiestrijd in de groep staan een goede samenwerking vaak in de weg. Hierdoor komen de leerlingen zelfs in gevaarlijke situaties terecht. Tijdens het hoogtepunt van de werkweek, “de dropping” is de concurrentiestrijd tussen de verschillende groepen zo hevig dat de zekerheid van een goede afloop ver te zoeken is. De groepen moeten gaan samenwerken en krachten moeten worden gebundeld om veilig terug te komen op het basiskamp. Tijdens de werkweek komen goed bewaarde geheimen van de leerlingen naar buiten en leer je de leerlingen van een hele andere kant kennen. Heimwee, liefdes, ruzies en avontuur…tijdens deze survival wordt een ware levensles geleerd.

Een film van regisseur Diede in ’t Veld. Een productie van Alain de Levita en Johan Nijenhuis voor NL Film & TV , in samenwerking met Walt Disney Studios en de NCRV.

Met o.a. Marius Gottlieb, Jasper Gottlieb, Fatma Genç, Sebastian Wulff, Talisia Misiedjan, Chemsedine Amar, Kimberley Klaver, Roos Smit en Mounira Hadj Mansour.

Bonusmateriaal op de Blu-ray Disc en de DVD:
Een kijkje achter de schermen bij de opnames van Spangas op Survival (meer dan 30 minuten).
Videoclip Hind - Morgen.

Technische gegevens Blu-ray Disc:
Beeld: 1080p High Definition - Aspect Ratio: 1.78:1 - Beeldformaat: 16 x 9
Geluid: DTS 5.1 Nederlands – Dolby Digital 5.1 Nederlands
Speelduur: 92 minuten
Kijkwijzer: 6 jaar, geweld
Genre: Familie
Consumentenadviesprijs: € 19,99

Technische gegevens DVD:
Beeld: Aspect Ratio: 1.78:1 – Beeldformaat: 16 x 9
Geluid: Dolby Digital 5.1 Nederlands
Speelduur: 88 minuten
Kijkwijzer: 6 jaar, geweld
Genre: Familie
Consumentenadviesprijs: € 14,99

 

SpangaS TV-Serie

Korte inhoud
Het Spangalis College: de leukste school van Nederland. Op het Spangalis College zou iedereen wel willen zitten. Natuurlijk krijg je daar gewone vakken zoals wiskunde en aardrijkskunde. Maar er is nog zóveel meer: feesten die je moet organiseren, sportdagen waar je aan mee moet doen (of niet), modeshows waarvoor je kleding moet maken én modellen moet ronselen, nieuwe leraren die je moet ‘inwijden’… En vergeet de goede doelen niet! Zucht. Eigenlijk heb je er helemaal geen tijd voor huiswerk. In SpangaS draait het om Nassim, Jolé, Avalanche, Annabella, Barry, Lana, Flip, Tobias, Irmak, Fay en Luxor. Zij maken werkelijk alles mee wat je op de middelbare school mee kan maken. En dat is nogal wat! De ene keer ben je heftig verliefd en zie je er net écht niet uit. De andere keer haal je een onvoldoende of heb je ruzie met een leraar. Als je ook nog ’ns gepest wordt of je ouders gaan scheiden, kan je je echt afvragen ‘hoe ga ik dit overleven?’. Maar gelukkig heb je op school vrienden die je overal doorheen slepen!

covers

Seizoen 1 - Deel 3 (aflevering 101-150) – 4 DVD Box
Beeld: Aspect Ratio: 1.78:1 – Beeldformaat: 16 x 9
Talen: Dolby Digital 5.1 Nederlands
Speelduur: ± 8 uur - Kijkwijzer: AL
Consumentenadviesprijs: € 19,99

Seizoen 2 - Deel 1 (aflevering 1-65) – 4 DVD Box
Beeld: Aspect Ratio: 1.78:1 – Beeldformaat: 16 x 9
Talen: Dolby Digital 5.1 Nederlands
Speelduur: ± 11 uur - Kijkwijzer: AL
Consumentenadviesprijs: € 19,99

Seizoen 2 – Deel 2 (aflevering 66-130) – 4 DVD Box
Beeld: Aspect Ratio: 1.78:1 – Beeldformaat: 16 x 9
Talen: Dolby Digital 5.1 Nederlands
Speelduur: ± 11 uur - Kijkwijzer: AL
Consumentenadviesprijs: € 19,99

Recente artikelen

Laatste reacties

Sander Haarmans  |  25-01-2010

Seizoen 1 - Deel 3 (aflevering 101-150) – 4 DVD Box Beeld: Aspect Ratio: 1.78:1 – Beeldformaat: 16 x 9 Talen: Dolby Digital 5.1 Nederlands Speelduur: ± 8 uur -...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina