Donderdag: upgrade servers DVD.nl en Hardware.Info

Aanstaande donderdag zullen we een belangrijke upgrade gaan uitvoeren aan de servers van DVD.nl en Hardware.Info. Het belangrijkste is de overstap naar compactere serverbuizingen van Procase waardoor we in plaats van drie servers in de toekomst zes servers kunnen huisvesten in ons rack bij onze hoster Nxs Internet om zo het hoofd te kunnen bieden aan de constante groei van beide sites.

Tevens zal deze upgrade aangegrepen worden om Hardware.Info (Pollux) te voorzien van snellere harde schijven. Momenteel werken we nog met 7200 rpm IDE\'s maar daar worden voor de database snelle 15.000 toeren scsi-schijven aan toegevoegd. DVD.nl (Castor) heeft deze upgrade al eerder gehad. Ook zullen beide servers worden voorzien van extra geheugen en tevens zullen we deze dag aangrijpen voor het upgraden van het besturingssysteem.

Zoals het er nu naar uitziet zullen we donderdag rond 16.00 beginnen met de upgrade en tot laat in de avond bezig zijn met deze aanpassingen. In die periode zullen DVD.nl en Hardware.Info niet beschikbaar zijn. Uiteraard zul je binnenkort een uitgebreid verslag op onze sites en in Hardware.Info Magazine kunnen teruglezen.

Recente artikelen

Laatste reacties

Philippe  |  23-09-2004

Succes ermee!
Lees meer >

DVD Watcher  |  23-09-2004

Veel succes met de Upgrades, Ik hoop dat alles naar wens verloopt tijdens de operatie.
Lees meer >

Wizz-Art  |  21-09-2004

Dat alles maar goed moge gaan, succes!
Lees meer >

Chris W  |  20-09-2004

3x raden wie er donderdag vrij is :roll: :lol: maarja... dan doen we maar Episode 1,2,4,5,6 :D
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina