DUNE: PART TWO is vanaf 10 juli bij jou thuis beschikbaar!

 
DUNE: PART TWO is vanaf 10 juli 
bij jou thuis beschikbaar!
He who controls the spice, controls the universe. DUNE: PART TWO komt naar jou thuis vanaf 10 juli. Denis Villeneuve's episch verhaal komt nu echt op snelheid. In dit avontuur vol wraak, liefde en opofferingen, volgen we de profetische strijd van Paul Muad'Dib Atreides die zijn ongewenste rol van messias begint te vervullen. De ongelooflijke cast van DUNE met onder anderen Timothée Chalamet, Zendaya en Rebecca Ferguson wordt in dit hoofdstuk aangevuld met onder anderen Austin Butler, Florence Pugh en zelfs Christopher Walken. Na het ongelooflijke succes in bioscopen is DUNE: PART TWO eindelijk thuis beschikbaar. Bekijk hem nu in de hoogst mogelijke kwaliteit!  

DUNE: PART TWO is vanaf 10 juli verkrijgbaar op Prime Video, Google, YouTube, iTunes, Rakuten, Pathé Thuis, Ziggo en KPN.

Voor wie het volledige DUNE-verhaal opnieuw wil beleven, is ook de bundel met DUNE en DUNE: PART TWO vanaf 10 juli beschikbaar op DVD, Blu-ray™ en 4K UHD. 
 
SYNOPSIS
Dune: Part Two verkent de mythische reis van Paul Atreides als hij zich verenigt met Chani en de Fremen terwijl hij op oorlogspad is om wraak te nemen op de samenzweerders die zijn familie hebben vernietigd. Hij staat voor de keuze tussen de liefde van zijn leven en het lot van het bekende universum, hij probeert een vreselijke toekomst te voorkomen die alleen hij kan voorzien.​
 
 

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Oakey  |  07-06-2024

Op HBO max staat ie nu al
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina