Dutch FilmWorks Digital & Home Entertainment releases NL mei 2022

Logo

Beste relatie,

Hierbij sturen wij u een overzicht van de titels die Dutch FilmWorks deze maand uitbrengt op de digitale platforms en op DVD/Blu-ray. Het belooft een mooie maand te worden met de digital release van de actiethriller Blacklight. Voor Home Entertainment een bijzondere rerelease, want in de maand dat de revival Maverick haar wereldpremière beleeft, brengen wij de klassieker Top Gun opnieuw uit. Ook verschijnen onder andere de actiefilms A Day To DieWithout Remorse en Panama, de hilarische Jackass Forever, de rampenfilm Love and Monsters en het 18e seizoen van NCIS.


DIGITAL RELEASE

BLACKLIGHT

Blacklight still

Verborgen geheimen en het gevaar van macht pushen een geheim agent tot het randje in de intense actiethriller Blacklight. Travis Block (Liam Neeson) is freelance ‘fixer’ voor de FBI. Net als hij denkt aan zijn pensioen, stuit hij op een schimmige operatie waarbij onschuldige burgers het doelwit zijn. Samen met de jonge journaliste Mira Jones duikt Block in de zaak, maar dan leiden de bewijzen naar de FBI zelf. Wanneer Blocks dochter en kleindochter worden bedreigd, moet hij de waarheid boven water krijgen om ze te redden. Daarbij komt hij wel lijnrecht tegenover zijn eigen baas te staan.

Cast Liam Neeson, Aidan Quinn, Emmy Raver-Lampman & Taylor Jonh Smith

Regie Mark Williams

Genre Actiethriller

31-05-2022 te koop bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play en Amazon
7-06-2022 te huur bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Amazon, KPN en Ziggo


 

HOME ENTERTAINMENT RELEASES

TOP GUN

Top Gun still

Tom Cruise voert een fenomenale cast aan, met onder andere Val Kilmer, Kelly McGillis, Anthony Edwards, Meg Ryan en Tim Robbins. Cruise is Maverick, de jonge, directe Amerikaanse vechtpiloot met een need for speed, een hoop om te bewijzen en nog meer om te leren. Top Gun is één van de beste actiefilms aller tijden, een pure adrenaline rush. Deze Speciale Retro Editie bevat ook een mini poster en sticker.

Cast Tom Cruise, Val Kilmer, Kelly McGillis, Anthony Edwards, Meg Ryan, Tim Robbins

Regie Tony Scott

Genre Actiedrama

27-5-2022 te koop op Blu-ray en 4K


A DAY TO DIE

A Day To Die still

Wanneer Connor Connelly (Kevin Dillon) tijdens een reddingsmissie door onderhandelaar Niles Alston (Bruce Willis) wordt bedrogen, gaan er veel levens verloren. Twee jaar later werkt Connor als reclasseringsambtenaar en is Alston opgeklommen tot corrupte politiechef die samenwerkt met drugsbendeleider Pettis. Als Connor uit zelfverdediging één van Pettis' handlangers neerschiet, wil deze wraak en financiële compensatie voor het verlies van zijn mannetje. Hij ontvoert Connor zijn zwangere vrouw en eist twee miljoen dollar. Het is aan Connor om, met hulp van het voormalige reddingsteam, gevaarlijke drugsovervallen uit te voeren, het geld af te leveren, zijn vrouw te redden en de rekening met Alston te vereffenen. En dat allemaal binnen twaalf uur…

Cast Bruce Willis, Kevin Dillon, Gianni Capaldi, Brooke Butler

Regie Wes Miller

Genre Actie

13-05-2022 te koop op DVD en Blu-ray


WITHOUT REMORSE

Without Remorse still

Michael B. Jordan schittert in deze must-see thriller gebaseerd op Tom Clancy's bestseller. Actieheld en Navy Seal John Kelly verandert voor altijd nadat hij een internationaal complot blootlegt. Hij moet zijn vijanden zonder twijfel te lijf gaan, wil hij het noodlot nog afwenden. Maar als John maar één ding kan redden, kiest hij dan voor zijn eer of voor zijn land? Without Remorse is geregisseerd door Stefano Sollima.

Cast Michael B. Jordan, Jodie Turner-Smith, Jamie Bell

Regie Stefano Sollima

Genre Actiethriller

13-05-2022 te koop op DVD en Blu-ray


PANAMA

Panama still

Als ex-marinier James Becker wordt ingehuurd om een wapendeal af te ronden in Panama raakt hij betrokken bij een inval van het Amerikaanse leger. Te midden van geweld en diverse politieke belangen moet hij zichzelf staande zien te houden. Desnoods met geweld.

Cast Mel Gibson, Cole Hauser, Charlie Weber

Regie Mark Neveldine

Genre Actiethriller

27-05-2022 te koop op DVD en Blu-ray


JACKASS FOREVER

Jackass Forever still

Weer samen zijn met je beste vrienden, dat is net zo mooi als een perfect uitgevoerde trap in de ballen. De jongens van Jackass keren terug met opnieuw een hele lading hilarische, extreme, absurde en vaak levensgevaarlijke stunts. Hierbij krijgen zij hulp van een aantal interessante nieuwkomers. In Jackass Forever gaan Johnny en het team verder dan ooit.

Cast Johny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius, Dave England, Ehren McGhehey, Jason Acuña, Preston Lacy

Regie Jeff Tremaine

Genre Komedie

27-05-2022 te koop op DVD en Blu-ray


LOVE AND MONSTERS

Love and Monsters still

In deze komische en frisse avonturenfilm verlaat Joel zeven jaar na de monsterapocalyps voor het eerst zijn ondergrondse bunker. Zijn high school sweethart Aimee blijkt namelijk slechts 100 kilometer verderop te wonen. Om bij het meisje van zijn dromen te zijn, wordt Joel gedwongen om de held in zichzelf naar boven te halen en het - door monsters geplaagde - landschap te doorkruizen. Met alle gevolgen van dien.

Cast Dylan O'Brien, Jessica Henwick, Michael Rooker

Regie Michael Matthews

Genre Actie, avontuur

27-05-2022 te koop op Blu-ray


NCIS - SEIZOEN 18

NCIS seizoen 18 still

Een grote schok aan het begin van seizoen 18 voorspelt een jaar als geen ander voor het team. Het begint met een knal en wordt alleen maar explosiever. Ook krijgen we antwoord op de vraag waar Gibbs is gebleven terwijl wij hem volgen op zijn geheime missie. Ondertussen wordt de rest van het team geconfronteerd met nieuwe gevaren en risico's en proberen ze een wereldwijde bedreiging te voorkomen. Naast de vierhonderdste aflevering bevat deze box ook exclusieve features en afleveringen met comments van zowel crew als cast.

Cast Mark Harmon, Sean Murray, Wilmer Valderrama

Regie Michael Zinberg

Genre Crime

13-5-2022 te koop op DVD

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina