Dutch FilmWorks Digital & Home Entertainment Releases november 2021

DIGITAL & HOME ENTERTAINMENT RELEASES

Ook deze maand brengt Dutch FilmWorks nieuwe releases uit via digitale kanalen en op DVD en Blu-Ray.
Onder andere Luizenmoeder - De Film die in rap tempo platina is gegaan in de bioscoop, het tweede seizoen van de hitserie Undercover en twee Star Trek titels. 

___________________________________________________________________________

LUIZENMOEDER - DE FILM

Hallo allemaal, wat fijn dat je er weer bent … Juf Ank en de andere welbekende gezichten van basisschool De Klimop zijn terug in hun eerste bioscoopfilm! Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, de corona-crisis heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Met een groot themafeest voor de deur komen alle onderhuidse spanningen bovendrijven. Een nieuwe interim-directeur lijkt wat lucht te geven, maar zijn diens verregaande plannen voor digitalisering wel het beste voor de leerlingen? Wanneer de kinderen in opstand komen, bloeit er onverwacht ook nog een nieuwe liefde op. Een film vol humoristische- en herkenbare situaties op- en rondom het schoolplein van Nederlands bekendste basisschool.

11-11-2021 te koop bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Rakuten en Amazon
25-11-2021 te huur bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Rakuten, Amazon, KPN en Ziggo
26-11-2021 te koop op DVD en Blu-ray

___________________________________________________________________________

DANGEROUSIn deze keiharde actiefilm reist sociopaat Dylan “D” Forrester (Scott Eastwood) op advies van zijn therapeut Dr. Alderwood (Mel Gibson), maar tegen zijn voorwaardelijke vrijlating in, per boot af naar de herdenkingsdienst van zijn jongere broer. FBI-agent Shaunessy (Famke Janssen) verdenkt hem echter van moord en zit hem - ook zonder zijn enkelband- continu op de hielen. Maar als een groep meedogenloze huurlingen zich ook plots op Sentinal Island begeeft, verschuiven de machtsverhoudingen wanneer blijkt dat zijn broer duistere geheimen had. Er ontstaat er een explosief kat-en-muisspel wat zijn weerga niet kent.

09-11-2021 te koop bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Rakuten en Amazon
18-11-2021 te huur bij  Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Rakuten, Amazon, KPN en Ziggo

__________________________________________________________________

HITMAN'S WIFE'S BODYGUARDNa het succes van The Hitman’s Bodyguard zijn top-bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) en huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) terug en er wacht hen opnieuw een gevaarlijke missie. Waar in deel één te zien was hoe Bryce gedwongen moest samenwerken met zijn aartsvijand Kincaid, is het duo drie jaar later opnieuw tot elkaar veroordeeld. Ditmaal om Kincaid’s vrouw Sonia (Salma Hayek) te beschermen, alleen is de oplichtster nog veeleisender en krankzinniger dan haar echtgenoot. In een bizar kat-en-muisspel met hun maniakale tegenstander (Antonio Banderas), vliegen de kogels, ontploffingen en achtervolgingen je opnieuw om de oren.

27-10-2021 (LET OP: OKTOBER) te koop bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Rakuten en Amazon
10-11-2021 te huur bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Rakuten, Amazon, KPN en Ziggo
26-11-2021 te koop op DVD en Blu-ray

__________________________________________________________________________________

CONVOY 48

In het Russische oorlogsdrama Convoy 48 wordt het levensverhaal van enkele jonge vrouwen verteld tegen de achtergrond van één van de grootste veldslagen van de Tweede Wereldoorlog; het Beleg van Leningrad. Na de verschrikkelijke winter van 1941-1942 gaan de vers afgestudeerde Masha en haar vriendinnen aan de slag bij de spoorwegen. Eenmaal werkzaam bij Convoy 48 krijgen ze de opdracht om aan de spoorlijn van Schselselburg te werken, die de stad met het vaste land zal verbinden. Dit alles terwijl de Duitsers hen in de nek hijgen.

28-10-2021 (LET OP!: OKTOBER) te koop bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Rakuten en Amazon
04-11-2021 te huur bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Rakuten, Amazon, KPN en Ziggo
12-11-2021 te koop op DVD

__________________________________________________________________________________

UNDERCOVER 2

Het tweede seizoen Undercover speelt zich een klein jaar na de gebeurtenissen van het eerste seizoen af. Kim de Rooij werkt bij Human Rights. Dankzij de hulp van haar ex-collega Bob Lemmens leidt haar onderzoek naar illegale wapenhandel in Syrië naar de El Dorado Ranch, een country & western manege in het Belgische achterland. Bob gaat wederom undercover en probeert ditmaal in de gratie te komen van de gebroeders Laurent en JP Berger, wapenhandelaars. Drugbaas Ferry Bouman zet ondertussen vanuit de gevangenis zijn zoektocht naar de ware identiteit van de undercoveragenten Bob en Kim voort. Maar hij is niet de enige die meer over de twee te weten wil komen.

12-11-2021 te koop op DVD

_________________________________________________________________________________

STAR TREK: DISCOVERY S3  

In dit derde seizoen landt de U.S.S. Discovery in een onherkenbare wereld, 1000 jaar verder in de toekomst. Starfleet en de Federation staan op het punt om in te storten als gevolg van een catastrofale gebeurtenis, die bekend staat als The Burn. De Discovery crew moet, met de hulp van mysterieuze, nieuwe bondgenoten Book (David Ajala) en Adira (Blu del Barrio), ontdekken wat The Burn heeft veroorzaakt. Ze zullen proberen de hoop in de Melkweg te herstellen.

12-11-2021 te koop op DVD en Blu-ray

_____________________________________________________________________________

S1 STAR TREK: LOWER DECKS S1 

De schrijver en producent van Rick & Morty, Mike McMahan, neemt ons mee naar een plek waar we nog nooit eerder geweest zijn… het benedendek! We volgen in deze afleveringen de ongehoorzame Beckett Mariner, aspirant kapitein Brad Boimler, groentje D’Vana Tendi en halve cyborg Sam Rutherford. Samen met hen ontdekken we alle mysterieuze hoeken van ons heelal, dit zonder enige ervaring en met nog minder autoriteit. Star Trek: Lower Decks Seizoen 1 bevat 2 uur exclusieve extra’s en telt een paar speciale gasten zoals: John de Lancie, Jonathan Frakes en Marina Sirtis uit Star Trek: New Generation.

26-11-2021 te koop op DVD en Blu-ray

______________________________________________________________________________

SNAKE EYES: G.I. JOE ORIGINS

In Snake Eyes: G.I. Joe Origins speelt Henry Golding (The Gentlemen) Snake Eyes, een strijder die wordt verwelkomd in een oude Japanse clan genaamd Arashikage nadat hij het leven van hun troonopvolger heeft gered. Bij aankomst in Japan leren de Arashikage Snake Eyes de manieren van de ninja-krijger, terwijl ze hem ook iets bieden waar hij naar verlangde: een thuis. Als geheimen uit zijn verleden worden onthuld, wordt de eer en loyaliteit van Snake Eyes op de proef gesteld.

26-11-2021 te koop op DVD en Blu-ray

Recente artikelen

Laatste reacties

Marcel Hoeve  |  01-11-2021

Ik moet zeggen dat de releases van DFW in november mij een stuk meer aanspreken dan die van Sony ...
Lees meer >

rogue  |  01-11-2021

Gelukkig brengen ze hier ook Lower Decks uit.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina