Een 55 inch ESTA-formulier voor Amerika

Een 55 inch ESTA-formulier voor Amerika

De beste en meest dikke action packed films komen uit Amerika. Alle Marvelsfilms en ook de DC Comics-verfilmingen. Dat geldt trouwens ook voor alle goeie politieseries. Van CSI tot aan The Rookie, stuk voor stuk zijn het geweldige series die ook nog eens goed in elkaar zitten. Alles ademt Amerika. Maar hoe zijn het zijn om echt over de straten van New York te lopen. Over Time Square waar al zoveel scènes zijn opgenomen. Van films zoals Sipder-Man en I am Legend, tot de meest hartverscheurend dramafilms. Hoe zou het zijn om daar echt de lucht van New York op te snuiven en niet gewoon naar kijken op je 55 inch scherm. Misschien is het tijd voor een 55 inch ESTA-formulier. Even een ESTA aanvragen.

55 inch Esta

Voor de prijs van een mooi 55 inch lcd-scherm, kan je ook een trip naar New York in Amerika boeken. Deze stad zou op het verlanglijstje van iedere film- en serieliefhebber moeten staan. Time Square, China Town, Het vrijheidsbeeld, het zijn stuk voor stuk iconen uit menig film. Maar voordat je nu je paspoort pakt en een ticket naar New York boekt, is het verstandig om eerst een Electronic System for Travel Authorization (ESTA) te regelen. Het blijft wel Amerika he. Voordat je helemaal nerveus wordt en complottheorie ziet, zoals bij The Bourne Identity, is een ESTA-formulier eigenlijk een soort visum. Maar dan wel elektronisch te regelen. Nederland is officieel vrijgesteld van een visum voor Amerika, maar de Amerikanen willen wel graag weten welke Nederlander er komt en of je wel voldoet aan de toelatingsvereiste. Gelukkig leven we in de 21ste eeuw en kan je het ESTA online aanvragen. Je 65 inch OLED of QLED-scherm heeft er gewoon internet op zitten, dus je kan het aanvragen als je van serie wisselt. Of als je overschakelt van Netflix naar Disney+.

In de serie I Robot is de hoofdrolspeler een geniale hacker, met een redelijk dikke gebruiksaanwijzing. Om je droom trip naar Amerika te realiseren hoef je echt geen hacker te zijn. Maar er genoeg How To filmpjes die je direct op je smart tv kan bekijken. Die leggen zelfs uit hoe je een ESTA moet aanvragen. Amerika is natuurlijk meer dan alleen The Big Apple. Zo zijn er ook genoeg films opgenomen in bijvoorbeeld San Franciso. Laten we een paar voorbeelden geven; Dirty Harry, Mrs. Doubtfire, 48 hours of Big trouble in little China. En als je toch je ESTA hebt geregeld, kan je net zo goed doorreizen naar Hollywood. Voor iedere filmliefhebber zou dit de reis zijn. Een echte die je zo van de bucketlist kan strepen.

Het is tijd om uit je bioscoopstoel of je favoriete plekje op de bank te komen. De tijd om naar Amerika op je tv te kijken is voorbij. Het is tijd om een ESTA aan te vragen en zien, voelen, ruiken en horen waar al je favoriete films zijn opgenomen. Een trip die meer zegt dan 1000 films op tv. Het is een trip die je altijd zal bij blijven. Dus regel een ESTA en hop naar Amerika. Die tv staat er ook nog als je thuiskomt.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina