Een nieuwe original op Amazon Prime: Marvelous Mrs Maisel en meer

DRIE PILOTS EN EEN NIEUWE ORIGINAL OP AMAZON PRIME

VANAF 29 NOVEMBER THE MARVELOUS MRS. MAISEL EXCLUSIEF OP PRIME VIDEO

Amazon heeft de nieuwe line-up voor november aangekondigd. Vanaf november zijn drie nieuwe pilots beschikbaar, als onderdeel van Amazon’s Fall 2017 Pilot Season. Daarnaast kunnen Prime Video leden vanaf 29 november ook genieten van de nieuwe Amazon Original The Marvelous Mrs. Maisel van bedenker Amy Sherman-Palladino.

Amazon The Marvelous Mrs. Maisel

The Marvelous Mrs. Maisel

Vanaf 29 november is The Marvelous Mrs. Maisel exclusief beschikbaar via Prime Video. De serie is geschreven en geregisseerd door Amy Sherman-Palladino (Gilmore Girls) en uitvoerend producent Daniel Palladino (Family Guy). Rachel Brosnahan (House of Cards) speelt de hoofdrol van Miriam “Midge” Maisel, die alles heeft wat haar hartje begeert – de perfecte man, twee kinderen en een prachtig Upper West Side appartement waar ze elegante diners kan hosten. Haar perfecte leventje komt echter plotseling op z’n kop te staan en Midge ontdekt een verborgen talent. Ze neemt het heft in eigen handen en bestormt de wereld van stand-up comedy… wat uiteindelijk zal leiden naar een plekje op Johnny Carson’s bank. De cast van The Marvelous Mrs. Maisel bestaat verder uit Golden Globe-winnaar en drievoudig Emmy-winnaar Tony Shalhoub (Monk) als Midge’s vader Abe Weissman, Alex Borstein (Family Guy) als Susie Myerson, Michael Zegen (Boardwalk Empire) als Midge’s man Joel Maisel en Marin Hinkle (Two and a Half Men) als Midge’s moeder Rose Weissman.

Amazon’s Fall 2017 Half-Hour Pilot Season

10 november lanceert Amazon drie nieuwe pilots als onderdeel van het pilotprogramma. Op basis van dit programma heeft Amazon enkele van de meest bekroonde en populaire series tot nu toe gemaakt.

De half-hour pilots van Amazon die vanaf november te zien zijn:

  • The Climb: Maker en hoofdrolspeler Diarra Kilpatrick (American Koko, The Last O.G.) en The Mark Gordon Company komen met een komedie over de nieuwe American Dream. De serie speelt zich af in Detroit en volgt een kantoorassistent die samen met haar beste vriendin alles op alles zet om internet famous te worden. Christina Lee (Search Party, Wet Hot American Summer: First Day of Camp) is de showrunner van de pilot en Chris Robinson (The New Edition Story, ATL) heeft de pilot geregisseerd.
  • Love You More: In Love You More schittert de New Yorkse cabaretsensatie Bridget Everett (Patti Cake$) als Karen Best, met Bobcat Goldthwait (God Bless America) als regisseur en Michael Patrick King (Sex and the City, The Comeback, 2 Broke Girls) als showrunner. Karen heeft een grote persoonlijkheid, een groot hart en een grote voorliefde voor Chardonnay, een combinatie die soms leidt tot nog grotere fouten met mannen. Ze blinkt uit in haar baan als liefdevolle begeleider in een woongroep voor jonge mensen met Downsyndroom. Dat Karen ook over een dijk van een stem beschikt, blijkt en passant uit de briljante vertolking van fantasy rock songs. Love You More komt van MPK Productions in samenwerking met Warner Bros. Television en Amazon Studios.
  • Sea Oak: Sea Oak is een komedie van de gerenommeerde acteur en maker George Saunders (Lincoln in the Bardo), met in de hoofdrol Emmy-winnaar Glenn Close (Damages, The Wife), geregisseerd door Golden Globe-winnaar Hiro Murai (Atlanta) en uitvoerend geproduceerd door Jonathan Krauss via zijn Affiliated Pictures banner. Naast Krauss zijn ook Murai en Evan Dunsky (Nurse Jackie) uitvoerend producenten. Lael Smith en Keir McFarlane zijn co-uitvoerend producenten. De serie draait om tante Bernie, een ingetogen en ongehuwde arbeidersvrouw uit een van de steden in de industriële ‘Rust Belt’, die om het leven komt bij een inval in haar huis. Ze is zo ontevreden met haar leven dat ze terugkomt uit de dood, vastbesloten om het leven te krijgen dat ze nooit heeft gehad. Haar eerste stap is een bezoek aan haar achtergebleven familie, een quasi-stripper en twee onverschillige nichtjes, om de nodige eisen te stellen. Sea Oak is geproduceerd door Amazon Studios. 

Amazon Prime Video logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina