Euphoria is beschikbaar op DVD vanaf 2 november

 

HBO’s ongelooflijke dramareeks komt op 2 november 2022 uit op DVD bij Warner Bros. Home Entertainment. De 5-disc set bevat alle 16 afleveringen van een uur uit seizoen 1 en 2, plus de 2 speciale afleveringen die seizoen 1 en 2 overbruggen. Met meer dan twee uur aan bonusmateriaal dat een kijkje neemt achter de schermen van de serie voor de echte fans.
 
Adviesprijs: 25,50€
 
Multimedia-superster Zendaya schittert in deze dramaserie die een groep middelbare scholieren volgt terwijl ze zich een weg proberen vinden door een mijnenveld van drugs, seks, identiteit, trauma's, sociale media, liefde en vriendschap in de steeds instabielere wereld van vandaag.
 
Het eerste seizoen van Euphoria won drie Emmy® Awards en seizoen twee verdiende zes Emmy® Awards.  Met het winnen van Outstanding Lead Actress in a Drama Series voor beide seizoenen, schreef Zendaya geschiedenis als de jongste tweevoudige acteerwinnaar in de geschiedenis van de Emmy's. Beide seizoenen verdienden Emmy® nominaties voor Outstanding Drama Series.
 
In de serie spelen Emmy®-winnares Zendaya, Hunter Schafer, Nika King, Eric Dane, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid en Austin Abrams.
 
SYNOPSIS
Seizoen 1 van dit rauwe, confronterende HBO®-drama gaat over de 17-jarige Rue Bennett (Zendaya) die na haar verblijf in een afkickkliniek niet van plan is om van de drugs af te blijven. De serie keert terug met twee speciale afleveringen die zich afspelen in de periode voor Kerstmis. In dit tweede seizoen volgen we Rue’s dynamische groep vrienden die op de drempel van het nieuwe jaar hun keuzes in twijfel trekken. 

 
 

Recente artikelen

Laatste reacties

Werner  |  06-11-2022

Staat op HBO en is 1 van de beste series die ze gemaakt hebben. Ik weet dat je anti-streaming bent, maar deze serie is de moeite waard, zonde als je die mist ho...
Lees meer >

rogue  |  05-11-2022

Ik zie dat toch redelijk somber in. Zelfs een geacclameerde reeks als Succession krijgt in de VS alleen maar een eerste seizoen op Blu-ray en daarna niks meer. ...
Lees meer >

Werner  |  04-11-2022

Ik zie dat toch redelijk somber in. Zelfs een geacclameerde reeks als Succession krijgt in de VS alleen maar een eerste seizoen op Blu-ray en daarna niks meer.
Lees meer >

Rogier Burghout  |  28-10-2022

Ook voor WB en HBO-series het einde van de blu-ray? Dat valt wel mee denk ik, The House of the Dragon komt op 4K en BD uit. Ik denk dat ze selectiever zijn met...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina