Godzilla vs. Kong is vanaf 2 augustus thuis te bekijken op PVOD

Beleef de titanenstrijd tussen Godzilla en King Kong vanaf 2 augustus vanuit het comfort van je eigen huis! Godzilla en King Kong, de twee machtigste natuurkrachten, komen met elkaar in aanraking in een spectaculaire nieuwe strijd. Terwijl Monarch op een gevaarlijke missie naar onbekend terrein gaat, en aanwijzingen ontdekt over de oorsprong van de Titanen, dreigt een menselijk complot deze wezens - zowel de goede als de kwade - van de planeet te verdelgen.

Godzilla vs. Kong is vanaf 2 augustus thuis te bekijken via Pathé Thuis, Ziggo, KPN, iTunes, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV
 
SYNOPSIS
Nu hun oorsprong eindelijk onthuld wordt, nemen Godzilla en Kong het tegen elkaar op in een epische en spectaculaire strijd. Ze beseffen alleen nog niet dat er een serieuzere dreiging boven de twee titanen en de mensheid hangt.

Recente artikelen

Laatste reacties

Rogier Burghout  |  26-07-2021

Rogier, de hyperlink werkt niet. Graag even herstellen! Omdat je het zo vriendelijk vraagt! Je kan er ook via de Nieuwspagina komen! (y)
Lees meer >

Marcel Hoeve  |  26-07-2021

Godzilla vs. Kong is vanaf 2 augustus thuis te bekijken op PVOD Lees dit artikel Rogier, de hyperlink werkt niet. Graag even herstellen!
Lees meer >

Mark van L.  |  26-07-2021

Gewoon gekocht in Frankrijk. Steelbook met 2d, 3d en 4k. Alle discs met nl subs.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina