Golden Globe winnaar THE FAREWELL is vanaf 20 mei verkrijgbaar op DVD en Blu-ray

Golden Globe winnaar van regisseuse Lulu Wang

THE FAREWELL

The Farewell DVDThe Farewell Blu-ray

vanaf 20 mei op DVD en Blu-ray

Op 20 mei verschijnt de met een Golden Globe bekroonde film The Farewell op DVD en Blu-ray. Scenariste/regisseuse Lulu Wang neemt je mee in een opmerkelijk familieportret over een innige familie die elk op hun eigen manier het naderende verlies een plek weten te geven. The Farewell ging begin 2019 in première op het Sundance Film Festival en kreeg wereldwijd positieve kritieken van de filmcritici. De film werd genomineerd voor diverse prijzen, zoals een Golden Globe en een BAFTA Award. Awkwafina ontving dit jaar de Golden Globe voor beste actrice in een komische of muzikale film voor haar hoofdrol. The Farewell is vanaf 20 mei verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.

In dit opmerkelijke, op een leugen gebaseerde, familieportret doordrenkt scenariste/regisseuse Lulu Wang een afscheidslied met warmte en liefde, terwijl een uitstekende ensemble cast gestalte geeft aan een innige familie die elk op hun eigen manier het naderende verlies een plek weet te geven.

The Farewell Still

Synopsis:
Wanneer de familie van Billi (Awkwafina) erachter komt dat hun geliefde grootmoeder terminale longkanker heeft, besluiten ze om haar niet in te lichten. In plaats daarvan plannen ze een ge-improviseerde bruiloft in hun moederland China. Als Billi, tegen haar principes in, toch besluit om te gaan komt ze in aanraking met het leven dat ze als 6-jarige gedwongen moest opgeven, haar sterkzinnige grootmoeder en de kracht van onuitgesproken liefde.

Regie: Lulu Wang
Cast: Awkwafina, Tzi Ma
Genre: Drama/Komedie

Speelduur: 96 minuten (DVD)/100 minuten (BD)
Beeld: 2.35:1
Geluid: Dolby Digital 5.1 (DVD)/DTS-HD Master Audio 5.1 (BD)
Taal: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederland, Frans
Kijkwijzer: 16

Te koop bij Bol.com

Releasedatum: 20 mei

The Searchers logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina