Het 7e en laatste seizoen van ELEMENTARY verschijnt 16 september op DVD

Het 7e en laatste seizoen van de televisieserie

ELEMENTARY

Elementary Seizoen 7 DVD

vanaf 16 september te koop op DVD

Terug naar de roots in het allerlaatste seizoen van ELEMENTARY. Holmes en Watson begeven zich naar Londen, waar de legende van Sherlock begon. Daar worden ze geconfronteerd met mysterieuze nieuwe opdrachten en verschijnen oude rivalen opnieuw op het toneel. Mis het slotakkoord van deze geweldige reeks niet en geniet een laatste keer van de spannende avonturen van het team!

In het laatste seizoen van Elementary zullen Holmes (Jonny Lee Miller) en Watson (Lucy Liu) terug gaan naar waar Sherlock’s legende begon: Londen. Nadat hij schuld bekende voor een misdaad waar hij onschuldig voor was, om Watson te beschermen, verhuist Sherlock terug naar Engeland om onder zijn gevangenisstraf uit te komen. De loyale Dr. Joan Watson komt achter hem aan, en voor ze het weten komen er meer fascinerende zaken en sluwe schurken op hun pad. Ook oude rivalen laten hen niet met rust. In New York voelen Commandant Thomas Gregson (Aidan Quinn) en Detective Marcus Bell (Jon Michael Hill) het gemis van het duo, maar voor ze het weten brengen ongewone misdaden hen weer samen. Wees getuige van de laatste zaken van dit iconische team op dit drie disc avontuur!

Genre: Televisie, Drama, Misdaad
Cast: Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill

Technische Specificaties DVD:
Speelduur: 555 minuten
3 discs
Beeld: 1.78:1
Audio: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Frans

Te koop bij Bol.com

Elementary still

Universal Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Marcel Hoeve  |  05-09-2020

Vreemd dat je een mening hebt, zonder dat je een aflevering gezien hebt. . Soms kun je op basis van alleen al een beschrijving een mening vormen. Sorry.
Lees meer >

Johan1967  |  04-09-2020

Bovendien: ik prefereer toch liever de 'originele' Sherlock Holmes dan deze alternatieve versie. Vreemd dat je een mening hebt, zonder dat je een aflevering ge...
Lees meer >

Marcel Hoeve  |  04-09-2020

De serie werd gewoon op de NL televisie uitgezonden op Net5. Voor sommigen is dat inderdaad obscuur, ja ;) Hier heb je een idee waar de serie over gaat. Ah...
Lees meer >

Ludo Keeris  |  04-09-2020

De serie werd gewoon op de NL televisie uitgezonden op Net5. Voor sommigen is dat inderdaad obscuur, ja ;) Hier heb je een idee waar de serie over gaat.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina