Het derde en laatste seizoen van OCCUPIED is vanaf 23 juni op DVD - vanaf 19 juni te zien op Lumiere Series

Het laatste seizoen van

OCCUPIED

Occupied Seizoen 3 DVD

vanaf 19 juni op lumiereseries.com en 23 juni op DVD

Vanaf 19 juni verschijnt het derde en laatste seizoen van de internationale hitserie OCCUPIED op lumiereseries.com en vanaf 23 juni op DVD. Occupied gaat over het door de Russen bezette Noorwegen, naar een idee van bestsellerauteur Jo Nesbø.

De Russen zijn eindelijk verslagen, maar bij de campagnes voor de nieuwe parlementsverkiezingen laaien oude conflicten tussen de Noren weer op. De interimpremier Jesper Berg, die zichzelf als de bevrijder van Noorwegen beschouwt, is ervan overtuigd dat hij gekozen wordt. Maar de kiezers zijn verdeeld. Wie zijn de werkelijke bevrijders, de echte helden? Hoe moeten de verraders worden behandeld? Hoe zal de relatie met de Russen zich ontwikkelen? En heeft Rusland zich daadwerkelijk teruggetrokken uit Noorwegen?

Wat het voor Jesper nog lastiger maakt is dat een groep jonge milieuwetenschappers hem herinnert aan zijn oorspronkelijke reden de politiek in te gaan: zijn strijd voor schone energie. Ambassadrice Sidorova wordt verscheurd door haar wens een nieuwe start te maken in Noorwegen en haar loyaliteit aan Rusland. Hans Martin Djupvik, hoofd van de geheime dienst, onderzoekt de moord op de voormalige premier Anita Rygh. En Bente vlucht met haar dochter naar Moskou om aan de vervolging van verraders te ontsnappen.

Cast: Henrik Mestad, Ane Dahl Torp, Eldar Skar, Selome Emnetu, Ingeborga Dapkūnait, Darya Ekamasova
Regie: Erik Skjoldbjærg, Gunnar Vikene & Camilla Strøm-Henriksen

Specificaties:
Noorwegen, 2019
Speelduur: 6 x 45 min.
Taal: Noors
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16/9
Audio: Dolby Digital 5.1

Te koop bij Bol.com

Lumière Series logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina