Het zesde seizoen van Supergirl is vanaf 6 juli beschikbaar op Blu-ray en DVD

 
Samen met The Flash, Gotham, Arrow en DC's Legends of Tomorrow behoort Supergirl tot het kransje geweldige DC Universe series. In de reeks volgen we het nichtje van De Man van Staal, terwijl ze een balans probeert te vinden tussen haar ware zelf en haar dagelijkse leven.

In het spannende laatste seizoen worden alle verhaallijnen afgerond en alle vragen beantwoord. Met 20 afleveringen is dit het definitieve hoofdstuk van de avonturen van Kara Zor-El.

SYNOPSIS
Nadat Supergirl Leviathan heeft verslagen, ontdekt ze dat Lex Luthor het Obsidan-platform wil gebruiken om de mensheid te hersenspoelen. Er is wel een manier om hem te verslaan, maar de overwinning levert Kara automatisch een verbanning op naar de Phantom Zone. Daar treft ze een van haar meest geduchte tegenstanders, de meedogenloze dwerg Nyxly, die op zoek is naar zeven magische totems die haar de wereldoverheersing zullen bezorgen.
 
 
 
BONUS:
-    Hommage aan Supergirl / Farewell Tribute to Supergirl
-    Deleted Scenes
 

Recente artikelen

Laatste reacties

Werner  |  14-06-2022

Ik wilde net hetzelfde commentaar geven. Aanvankelijk startte de Arrowverse als leuke comic book-series, maar het werd met alle series steeds minder comic book ...
Lees meer >

tmvde  |  14-06-2022

Aanvankelijk een zeer frisse en originele reeks, maar jammer dat de latere seizoenen vervallen in krampachtige woke-toestanden. Ik wilde net hetzelfde commenta...
Lees meer >

Werner  |  14-06-2022

Aanvankelijk een zeer frisse en originele reeks, maar jammer dat de latere seizoenen vervallen in krampachtige woke-toestanden.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina