Huisvrouwen Bestaan Niet 2 is vanaf eind dit jaar te zien in de bioscoop

Nu al dé feelgood-film van de feestdagen

HUISVROUWEN BESTAAN NIET 2

Huisvrouwen Bestaan Niet 2

WW Entertainment brengt de film op 12 december 2019 uit in de Nederlandse bioscopen.

De opnames van HUISVROUWEN BESTAAN NIET 2 gaan in juni 2019 van start. Na het succes van het eerste deel, de best bezochte Nederlandse film van 2017 met ruim 300 duizen bezoekers, kon een vervolg niet uitblijven. Aan het einde van dit jaar kunnen we weer gaan genieten van de levens- en liefdesperikelen van Gijsje, Marjolein en Loes in Huisvrouwen Bestaan Niet 2.

Cast
In deel 2 zien we voor een groot deel dezelfde hoofdcast terug, waaronder Jelka van Houten, Eva van de Wijdeven, Loes Luca, Leo Alkemade en Kay Greidanus. De regie is wederom weer in handen van Aniëlle Webster (Mees Kees - de serie). Richard Kemper schreef ook deze keer weer het scenario.

Het verhaal
In Huisvrouwen Bestaan Niet 2 worstelen onze drie vrouwen vloekend, lachend en elkaar de waarheid vertellend ieder met hun fase van het moederschap en het effect daarvan op hun leven. In dit vervolg volgen we Gijsje (Eva van de Wijdeven), Marjolein (Jelka van Houten) en Loes (Loes Luca) die ons, net als in het eerste deel, met een flinke dosis humor meenemen in hun worsteling met verschillende levensvragen.

Productie
De film wordt geproduceerd door Rick Engelkes en Frank Groenveld onder productiemaatschappij REP Film in samenwerking met Nuts & Bolts Film Company (Denis Wigman en Marijn Wigman). Sytze van der Laan is Creatief Producent, net als bij het eerste deel.

logo ww entertainment

Recente artikelen

Laatste reacties

DVD Watcher  |  04-05-2019

@Ludo: ''Re regie is ...'' Ik neem aan dat je ''De regie is ...'' bedoeld?;)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina