Jamo ontvangt EISA-award Beste koop Home Theater-luidsprekersystemen 2018/2019

Jamo, het van oorsprong Deense audiomerk, kondigt met trots aan dat de set S 809 HCS, S 810 SUB en S 8 ATM, onderdeel van de Studio 8-serie, is bekroond met de prestigieuze EISA-award Beste koop Home Theater-luidsprekersystemen.

Jamo Studio 8-serie

De vernieuwde Jamo Studio 8-serie werd in januari van dit jaar geïntroduceerd en combineert innovatieve, hedendaagse designs met een geavanceerde akoestiek en een gebalanceerd, natuurlijk geluid in verschillende prijsklassen. Jamo heeft extra aandacht besteed aan de details, zodat de speakers een frisse uitstraling hebben. Ga voor meer informatie over de Jamo Studio 8 luidsprekers naar Jamo.com.

EISA oordeelt...

De set S 809 HCS, S 810 SUB en S 8 ATM, onderdeel van de Studio 8 series levert een meeslepend thuisbioscoopgeluid in een slim en stijlvol systeem, en voldoet daarmee aan alle criteria. Het S809 HCS-pakket met twee vloerluidsprekers, een centerluidspreker en een paar boekenplankluidsprekers in surround is een perfect beginpunt voor een multichannel-installatie. Ook kan de set worden uitgebreid met de kleine maar krachtige S 810 SUB voor extra krachtige lage tonen. Er is ook een upgrade naar Dolby Atmos® mogelijk met de omhooggerichte Jamo S 8 ATM-luidsprekers, die naadloos integreren met de vloerluidsprekers. De set presteert nauwkeurig en is goed gebalanceerd en allesomvattend. Bovendien is dit 5.1.2-pakket ook een lust voor het oog met de smalle, elegante behuizingen en de grille van grijze stof.”

Over EISA

De Expert Imaging and Sound Association (EISA) is een samenwerking tussen maar liefst 55 van de meest gerespecteerde, internationale en specialistische CE-bladen. De organisatie looft prijzen uit voor nieuwe producten die de meest geavanceerde technologie en gewenste functies combineren met toonaangevende prestaties.

Over Jamo

Jamo is een hightech bedrijf dat veel samenwerkt met partners. Al sinds 1968 produceert dit merk speakers, terwijl men trouw blijft aan de Scandinavische roots. Innovatieve luidsprekers van Jamo kunnen naadloos worden geïntegreerd in alle woonomgevingen. Jamo is actief in meer dan 80 landen en de designs zijn tijdloos. De stijl is eigentijds en Jamo levert hoogwaardige audio die aansluit op veel verschillende manieren van luisteren. Jamo is gevestigd in Indianapolis en maakt onderdeel uit van de Klipsch Group, Inc., dat is geregistreerd in de VS en andere
landen.

Recente artikelen

Laatste reacties

Driekus  |  24-08-2018

Wow mooie luidspreker serie zeg. Ik heb nu bose maar heb nu ook Atmos in mijn versterker dus misschien eens nadenken over nieuwe betaalbare luidsprekers.
Lees meer >

jeroeni  |  24-08-2018

Heb altijd een goede ervaring met Jamo.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina