L'arche de Noe - vanaf 21 maart in het filmtheater

Persbericht

L'arche de Noé

Vanaf 21 maart in het filmtheater

De dramafilm L'arche de Noé vertelt het verhaal over een groep jonge LGBTQ+-ers die zijn verstoten door hun familie. Noëlle leidt een vereniging om de verstoten mensen op te vangen. Het voortbestaan van de vereniging is echter in gevaar. Navigerend tussen het delicate evenwicht over wie ze werkelijk zijn en de honger naar acceptatie en liefde moet de groep binnen zes maanden hun leven op de rit krijgen. L'arche de Noé wordt vanaf 21 maart in de Nederlandse filmtheaters uitgebracht door Reveal Films. Bekijk de trailer hier.

Cast
L'arche de Noé is geregisseerd door Bryan Marciano (J'irai où tu irasLes Fantasmes). De hoofdrollen worden vertolkt door Valérie Lemercier (AlineCoupe de chance), Finnegan Oldfield (VerminesPaula) en Fehdi Bendjima (TénorUne si longue nuit). L'arche de Noé  ging in november in première tijdens het Festival International du Film de Comédie de Liège.

 

Synopsis
Een vereniging verwelkomt jonge LGBTQ+-ers die door hun families op straat worden gezet. Achter de schijnbare komedie, excessen en de wens om zichzelf te laten gelden, verbergen zich gebroken levens. Ze hebben allemaal het verlangen om te bestaan, om hun plaats in de samenleving te vinden. In de vereniging hebben ze zes maanden de tijd om een baan en een huis te vinden en zichzelf te accepteren zoals ze zijn. Een race tegen de klok waarin Noëlle, die de vereniging leidt en Alex, die haar helpt bij haar missie, te maken krijgen met hun eigen gebreken en zich vragen gaan stellen over hun motivaties om anderen te helpen. 

Credits
Jaartal: 2023 | Genre: Drama | Lengte: 105 minuten | Land: Frankrijk | Taal: Frans, Nederlands ondertiteld | Cast: Finnegan Oldfield, Valérie Lemercier, Fehdi Bendjima | Regisseur: Bryan Marciano | Distributeur: Reveal Films

Over Reveal Films
REVEAL Films is een gespecialiseerd Benelux filmdistributiebedrijf gevestigd in Amsterdam. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat onze catalogus op grote schaal wordt verspreid en voor iedereen toegankelijk wordt gemaakt. We bepalen zorgvuldig distributiestrategieën, afhankelijk van distributievensters, territoria en verleende rechten.

Bij REVEAL Films beheren we alle verschillende stadia van distributie, van onderzoek tot dealonderhandeling tot materiële leveringen tot financiële rapportage. We hebben uitgebreide ervaring in de wereldwijde filmindustrie, van home entertainment, bioscoopreleases tot online mediaplatforms, en we missen nooit een kans om filmfestivals over de hele wereld bij te wonen om filmmakers en producenten van over de hele wereld te ontmoeten.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina