Marantz toont de eerste modellen van de 2010 range op de High End Show in Műnchen

Marantz toont de eerste modellen van de 2010 range op de High End Show in Műnchen

Marantz zal tijdens de High End Show in Műnchen de eerste nieuwe producten vertonen van dit jaar, een jaar waarin Marantz wellicht met de sterkste product line up ooit op de markt komt. In 2010 zullen een aantal nieuwe imposante producten gelanceerd worden in alle productcategorieën waarin Marantz vertegenwoordigd is, bestaande uit onder meer stereo, home cinema, hoogwaardige all-in-one systemen en netwerk audio.

Om een tipje van de sluier op te lichten zullen op de High End Show een drietal prachtige, nieuwe producten gepresenteerd worden van de in totaal 18 nieuwe modellen die dit jaar van Marantz op de markt zullen verschijnen

Bezoekers van de High End Show zullen getuige zijn van de wereldpremière van de uitmuntende Marantz M-ER803, een hoogwaardige, lifestyle alles-in-1 speler. De M-ER803 zit vol met vernieuwende technologieën in zijn compacte behuizing waaronder het afspelen van Blu-ray discs, DVD discs met upscale mogelijkheid en CD discs. Met de digitale iPhone/iPod aansluiting via de USB poort en de draadloze Bluetooth connectiviteit is dit een speler die gracieus in elke huiskamer past.

Ook zal Marantz dit jaar in een compleet nieuw segment vertegenwoordigd zijn met de nieuwe NA7004, een hoogwaardige Netwerk Audio Speler. Dit ingenieuze product verbindt de werelden van ‘HiFi’ en ‘Nieuwe Media’ naadloos met elkaar. Muziek opslaan op je PC, iPhone, luisteren naar Last.fm, Napster of vTuner voor Internet Radio, zelfs FM, DAB, DAB+, met de NA7004 kan het allemaal. Door het gebruik van de Marantz eigen Hyper Dynamic Amplifier Modules (HDAM) en zijn veelzijdige format compatibiliteit, levert de NA7004 alle audio af in audiofiele kwaliteit.

Tenslotte zal de SR7005 te bewonderen zijn, Marantz’ nieuwe vlaggenschip AV Receiver. Met een vermogen van 7x 125 Watt rms en zes HDMI ingangen in de nieuwste 1.4 versie, wordt 3D TV volledig ondersteund. De in een prachtig design gestoken AV receiver biedt verder streaming van PC’s, Napster en Internet Radio. En, zoals je van Marantz mag verwachten, natuurlijk voorzien van de Marantz eigen HDAM technologie en speciaal geselecteerde componenten voor de beste en meest natuurgetrouwe audio weergave.

De Marantz ruimte op de High End Show in Munchen is te bezoeken in Atrium 4, F104 in het M,O,C in Munchen.

Recente artikelen

Laatste reacties

.:Quadran:.  |  16-05-2010

Hopelijk vergeten ze SACD, HDCD & BR-Audio niet. Zou er al een opvolger komen van de SA8003 dit jaar? Iemand meer info?
Lees meer >

Roy de Jong  |  16-05-2010

Dank voor de melding StefaanD ;) Het is inmiddels aangepast.
Lees meer >

StefaanD  |  16-05-2010

Foutje ontdekt Roy, HDMI uitgangen in de nieuwste 1.4 versie moet waarschijnlijk zijn HDMI ingangen in de nieuwste 1.4 versie
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina