'MUST SEE' FILM HIT MAN: GEEN NETFLIX RELEASE IN DE BENELUX, ALLEEN IN DE BIOSCOOP TE ZIEN

'MUST SEE' FILM HIT MAN:
GEEN NETFLIX RELEASE IN DE BENELUX,
ALLEEN IN DE BIOSCOOP TE ZIEN  
Bekijk hier de trailer 

In reactie op recente berichten op diverse websites willen we graag duidelijkheid geven met betrekking tot de beschikbaarheid van de comedy film HIT MAN. Wij willen bevestigen dat de film HIT MAN niet op korte termijn beschikbaar zal zijn op Netflix in de Benelux. De film wordt momenteel alleen vertoond in de bioscoop.

De nieuwe film HIT MAN heeft wereldwijd prachtige beoordelingen ontvangen. Zo krijgt de film een Rotten Tomatoes-score van 97%. Critici noemen HIT MAN een mooie combinatie tussen romantiek, komedie en actie die je constant op het puntje van je stoel houdt.

We hopen hiermee de onduidelijkheid weg te nemen en adviseren iedereen die de film wil zien, om naar de bioscoop te gaan. We stellen het op prijs als jullie dit kunnen meenemen in jullie communicatie. 

Over de film
Glen Powell (Anyone But You) speelt in HIT MAN de rol van professor Gary Johnson. Hij doet zich voor als huurmoordenaar namens de politie van New Orleans. Gary is zéér begaafd in het schakelen tussen verschillende persoonlijkheden om voor iedereen de perfecte hit man te zijn. Hij komt in een lastige situatie terecht als hij gevoelens begint te ontwikkelen voor een van zijn potentiële klanten, de beeldschone Madison (gespeeld door Adria Arjona). Als Madison verliefd wordt op een van Gary's alter ego's - de mysterieuze en sexy Ron - zorgt hun affaire voor een opeenvolging van leugens, bedrog en escalerende belangen. HIT MAN, geregisseerd door Oscar-genomineerde Richard Linklater is een intelligente en verrassende komedie, geïnspireerd op een ongelofelijk waargebeurd verhaal.

Over de cast
De hoofdrollen worden vertolkt door Glen Powell en Adria Arjona. Naast zijn acteerwerk in de film, heeft Glen ook een bijdrage geleverd aan het schrijven van het scenario en was hij een van de producenten. Glen is bekend van prominente filmtitels zoals Anyone but You (2023), Top Gun: Maverick (2022) en The Dark Knight Rises (2012). Adria wordt momenteel erkend als een van de meest veelbelovende talenten in Hollywood. Ze is bekend van haar rol in HBO's Father of the Bride (2022) en de film Morbius (2022).

Over de makers
Richard Linklater – scenario schrijver, regisseur en producent - is vijfvoudig genomineerd voor de Oscars, tweevoudig winnaar van een Golden Globe en tweevoudig winnaar van een BAFTA award. Zijn meest recente werken omvatten de veelgeprezen films Boyhood (2014), Everybody Wants Some (2016), Last Flag Flying (2017), Where’d You Go Bernadette (2019) en Apollo 10 ½: A Space Age Childhood (2022). Daarnaast zijn Mike Blizzard, Michael Costigan en Jason Bateman, naast Linklater en Powell, producenten van HIT MAN.
 
De film is geproduceerd door vooraanstaande productiehuizen, waaronder AGC Studios, Shivhans Pictures en Monarch Media Present. In Nederland wordt de film uitgebracht door de filmdistributeur WW Entertainment.

HIT MAN is nu exclusief te zien in de bioscoop.

Link
Website
Email
TikTok
 

Recente artikelen

Laatste reacties

Carlos Santuna  |  10-06-2024

Gisteren gezien, ik vond het een van de leukste films die ik dit jaar gezien heb. Aanrader!
Lees meer >

Oakey  |  10-06-2024

Wat een vreemd persbericht. "Wij willen bevestigen dat de film HIT MAN niet op korte termijn beschikbaar zal zijn op Netflix in de Benelux." Dat kun je voor he...
Lees meer >

Rogier Burghout  |  10-06-2024

Wat een vreemd persbericht. "Wij willen bevestigen dat de film HIT MAN niet op korte termijn beschikbaar zal zijn op Netflix in de Benelux." Dat kun je voor he...
Lees meer >

rogue  |  10-06-2024

Wat een vreemd persbericht. "Wij willen bevestigen dat de film HIT MAN niet op korte termijn beschikbaar zal zijn op Netflix in de Benelux." Dat kun je voor he...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina