Mutiny In Heaven: The Birthday Party", de enerverende documentaire over Nick Cave en zijn baanbrekende eerste band, is vanaf 15 februari 2024 in de bioscoop te zien

Release info NL

De kruitdampen zijn nog maar net opgetrokken na een enerverende avond tijdens het Filmfestival Oostende, waar de film zaterdagavond haar Belgische première mocht beleven als persoonlijke keuze van festival-Master acteur/ kunstenaar Gene Bervoets en werd gevolgd door een reünie-optreden van zijn illustere punkband De Plastik Bags.

Binnenkort ook in Nederland te zien:

Mutiny In Heaven: The Birthday Party

Vanaf 15 februari in de bioscoop 

                                                            

Zie hier de TRAILER

Nick Cave is door de jaren heen gerijpt als een goede wijn, waardoor zijn iconische status als ongeëvenaarde artiest en songwriter enorm is. In de opwindende nieuwe film 'Mutiny In Heaven' schetsen Nick en zijn eerste band, The Birthday Party, een ongefilterd, intiem en meeslepend beeld van de invloedrijke postpunkgroep die hem naar het wereldtoneel katapulteerde. De film, exclusief verteld door de oorspronkelijke bandleden, duikt diep in de psyche van de band en beschrijft hoe Nick Cave en zijn schoolvrienden het publiek opschrikten met hun confronterende optredens, oergeschreeuw, gothic horror en anarchistische levensstijl. Met nooit eerder vertoonde persoonlijke beelden van bandleden, dynamische animaties en adembenemende concertfragmenten, biedt de film een zweterige, opwindende blik vanaf de eerste rij bij een van de meest legendarische live-acts.

“Voorbestemd om meteen een documentaireklassieker te worden”.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina