Nomineer de beste DVD's van 2006!

Het jaar zit er weer bijna op en dus is het tijd om terug te blikken. Welke DVD\'s waren dit jaar de moeite waard en staken boven het maaiveld uit? Help mee om in verschillende categorieën de beste DVD\'s van het afgelopen jaar te nomineren. De DVD.nl Awards zijn een uitgelezen mogelijkheid om als consument aan de filmmaatschappijen te laten welke producten gewaardeerd worden en waar je meer van wilt zien in het komende jaar.

Bij deze voorronde kan je willekeurig elke titel invullen, en uiteraard is het ook mogelijk om per categorie meerdere titels aan te dragen. Zet elke titel hiervoor op een nieuwe regel in de invulbox. Het is overigens niet verplicht om bij elke categorie iets in te vullen, je kan velden dus gewoon leeglaten. De enige beperking bij het nomineren is dat de DVD\'s in kwestie uiteraard in 2006 uitgebracht moeten zijn. De titels die tijdens deze voorronde het vaakst genoemd worden zullen uiteindelijk genomineerd worden voor de eindronde die in de laatste weken van het jaar zal lopen.

Update: De eerste stemronde is nu gesloten, begin deze week zal het stemmen op de definitieve lijst van start gaan!

Recente artikelen

Laatste reacties

Werner  |  12-12-2006

Woo-hoo! Inzending geslaagd!
Lees meer >

El Barto  |  11-12-2006

Wauw! Ik dacht even snel een paar titels in te voeren maar als ik de hoeveelheid categorieen zie...ppfff daar moet ik inderdaad even voor gaan zitten! Ben benie...
Lees meer >

Frank  |  10-12-2006

Ondanks dat ik ben ingelogd krijg ik nog de melding dat ik een stem heb uitgebracht. Hoe nu verder? :D Cookies een keer verwijderen.
Lees meer >

Pulse  |  10-12-2006

Ondanks dat ik ben ingelogd krijg ik nog de melding dat ik een stem heb uitgebracht. Hoe nu verder? :D
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina