Nu in de bioscoop: ROBOT DREAMS

 
'Een volstrekt uniek en liefdevol eigen universum' (★★★★ NRC)
Regisseur Guillermo del Toro vond ROBOT DREAMS “beautiful, unexpected, and tender”. Een lofzang waar regisseur Pablo Berger trots op mag zijn, aangezien del Toro vorig jaar de Oscar voor Beste Animatiefilm mee naar huis nam. Is Berger dit jaar de gelukkige? Als we de Nederlandse pers mogen geloven dan is die kans absoluut aanwezig:

Een 'ontwapenende' (Het Parool) en 'prachtige, handgetekende animatiefilm, een lief en fantasievol verhaal over vriendschap, het stadsleven en de vergankelijkheid der dingen’ (★★★★ de Volkskrant).

Een ‘animatie van grote klasse die zich onderscheidt van de mainstream animatiestijl '(★★★★ Cinemagazine). ‘Het plezier van de film zit hier in de nostalgische details die het leven in de jaren '80 in New York schetsen (De Filmkrant), ROBOT DREAMS is 'een liefdesbrief aan New York’  (★★★★ NRC).

‘Dit is een volwassen film waar je graag kinderen mee naartoe neemt om het achteraf te hebben over vriendschap, liefde, loyaliteit, verlies en vergankelijkheid’ (★★★★★ Trouw).
BEKIJK NU TIJDEN & TICKETS
 
Geen woord te veel 
Wie mist er WALL-E? In één van de beste Pixar-films veroverde deze nieuwsgierige en eenzame robot de harten van kijkers wereldwijd.

Net als in WALL-E wordt er in ROBOT DREAMS niet gesproken. Dat hoeft ook niet! De blikken tussen Dog en Robot zeggen genoeg, net als tussen WALL-E en EVE. Ook werden beide films voor een Oscar genomineerd in de categorie Beste Animatiefilm (klik hier voor Pablo Bergers reactie). WALL-E won. Of ROBOT DREAMS wint horen we op 10 maart.

"One of the year's most human movies, and there's not even a single human in the film" (Neon).
 

T-shirt winnen?

Speciaal voor de release van ROBOT DREAMS heeft Cinéart exclusieve T-shirts laten maken. Wil jij een set winnen voor het hele gezin?
JA, IK DOE MEE
 

Nu online beschikbaar

 

Nu in de bioscoop

 
 

VOLG ONS

Instagram  Facebook  Threads  Youtube

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina