Opnieuw roman van Daphne Deckers verfilmd: rollen voor Abbey Hoes en Jim Bakkum

 

Tweede roman Daphne Deckers verfilmd: rollen voor Abbey Hoes en Jim Bakkum


UTRECHT - Na het succes van Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn wordt opnieuw een roman van Daphne Deckers verfilmd. Momenteel zijn de opnames gaande van de komedie Dubbel Zes waarin Abbey Hoes en Jim Bakkum de hoofdrollen spelen.

De twee voeren een ensemblecast aan met een scala aan bekende namen waaronder Soumaya Ahouaoui, Niek Roozen, Victoria Koblenko, Sinan Eroglu, Shelley Bos, Emma Deckers, Sem Ben Yakar, Ricky Koole, Tjebbo Gerritsma en Stefan de Walle. Daphne Deckers speelt zelf ook een kleine rol. Dubbel Zes zal in 2025 in de bioscoop te zien zijn.

 
 

OVER DE FILM
Beroeps-chaoot Annabel krijgt het voor elkaar om in één nacht ongeveer alles kwijt te raken wat ze heeft: haar erfenis, haar huis en haar relatie. En dat op haar verjaardag! Tot overmaat van ramp eindigt de avond in de cel. Als de kruitdampen zijn opgetrokken, beseft Annabel dat ze aan de slag moet. Alleen jezelf veranderen doe je niet zomaar. En Annabel blijkt er ook nog eens bijzonder slecht in te zijn. De problemen stapelen zich op en uiteindelijk raakt Annabel totaal verstrikt in de ene na de andere onhandige leugen, de keuze tussen twee mannen en zelfs twee identiteiten.

OVER DE MAKERS
Dubbel Zes wordt geregisseerd door Jonathan Elbers (De Club Van Lelijke Kinderen, Only You, De Break-Up Club) en het script is van Gerben Hetebrij. Dubbel Zes is een productie van Jabadoo Pictures in coproductie met Tom de Mol Productions en Interstellar Pictures. De film wordt mede mogelijk gemaakt door de Netherlands Film Production Incentive en Stichting Abraham Tuschinski Fonds. Dutch FilmWorks brengt de film in 2025 in de bioscoop. 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina