Rotel introduceert RSP-1576 surround processor

Rotel Electronics introduceert de RSP-1576, een compleet nieuwe surround processor, voorzien van de laatste video- en audio technologieën voor een ongekende home entertainment ervaring.

Rotel RSP-1576 - de highlights

Ontwikkeld op basis van meer dan 55 jaar ervaring in de audio-industrie, biedt de RSP-1576 onder meer HDMI 2.0a 4K/UHD 60 Hz HDR video, Audio Return Channel (ARC), aptX™ CD-kwaliteit Bluetooth® draadloze streaming en twee Texas Instruments DSP’s met ondersteuning voor Dolby Atmos® en DTS:X.

De meerkanaals voorversterker van de RSP-1576 verzorgt een gedetailleerde decodering van alle populaire audioformaten. De twee DSP’s en een reeks van 6 Wolfson 24/192k DAC’s van audiofiele kwaliteit ondersteunen een verscheidenheid aan configuratie-opties, van 5.1 tot een compleet Dolby Atmos® 7.1.4 home cinema. In totaal zijn er 12 kanalen in de vorm van RCA-outputs voor een volledig flexibele installatie en een indrukwekkende home cinema ervaring.

Rotel RSP-1576 - onder de motorkap

Onder de motorkap van de RSP-1576 vinden we een architectuur die onder meer voorzien is van individuele processing circuits, waarbij veel aandacht is besteed aan signaalrouting. Hierdoor levert de processor de beste prestaties in z’n klasse. De sonische circuits zijn tot de kleinste details afgestemd door Rotels ervaren team van audio-experts, voor een zo natuurgetrouw mogelijke audioweergave; van het dynamische geluid van blockbuster films, tot de subtiele nuances die diep verborgen liggen in een orkestraal concert.

De RSP-1576 bevat een verscheidenheid aan bron inputs, waaronder drie coaxiale inputs, drie optische inputs, PC-USB (24/192k), iPod®, aptX Bluetooth, XLR Balanced, RCA analoog en zelfs Moving Magnet phono stage voor de echte liefhebbers van vinyl.

Rotel RSP-1576 - installatie-opties

Als het aankomt op flexibele installatie-opties, biedt de RSP-1576 onder meer RS232 en IP-besturing, input voor een IR afstandsbediening, outputs voor IR afstandsbediening en een 10 bands parametrische EQ voor het nauwkeurig afstemmen van geluid in een home theatre of luisterruimte. Software updates voor de processor kunnen eenvoudig uitgevoerd worden via de USB-aansluiting op de voorkant of via internet. Het setup-menu is zowel te bereiken via de HDMI-output als op de geïntegreerde VFD-display, zodat gebruikers altijd eenvoudig toegang hebben tot alle configuratie-opties.

Ondersteund door een complete reeks aan Rotel Class AB-versterkers, van 120 tot 350 Watts, in zowel twee- als vijfkanaalsopties, staat de RSP1576 garant voor ontelbare uren vermaak.

Rotel RSP-1576 - prijs en beschikbaarheid

De RSP-1576 is verkrijgbaar in de loop van september 2018 voor een adviesverkoopprijs van € 2399,-


Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina