Ruby Kieuwmans komt uit op 11 oktober!

RUBY KIEUWMANS - TIENER MET TENTAKELS KOMT UIT OP 11 OKTOBER
DUIK MET RUBY KIEUWMANS NAAR DE BODEM VAN DE ZEE VOOR EEN FANTASTISCH ONDERWATERAVONTUUR
Kruip samen met je kroost onder het zachtste fleece-dekentje en ga mee met Ruby Kieuwmans op avontuur in de woelige wateren van de middelbare school.

Deze film van DreamWorks Animation vertelt het verhaal van Ruby, een verlegen tiener die ontdekt dat ze deel uitmaakt van een koninklijke familie van mythische krakens. Ze moet haar school beschermen tegen de kwaadaardige zeemeerminnen, die de wereldzeeën willen overheersen. Maar dat is niet makkelijk als je ook nog worstelt met je huiswerk, je crush en je overbezorgde moeder.

Ruby Kieuwmans - Tiener met Tentakels is een hilarische, hartverwarmende komedie met een geweldige stemmencast, waaronder Tina de Bruin, Roosmarijn Wind, Karin Boemen, Edwin Jonker, Carolien Spoor en Erik van Muiswinkel. Het is een film voor het hele gezin, die je laat zien dat de held in jezelf soms net onder de oppervlakte zit.

Ruby Kieuwmans - Tiener met Tentakels is vanaf 11 oktober beschikbaar op Blu-ray, DVD en Video on Demand!
 
SYNOPSIS
Duik in de turbulente wereld van de middelbare school met deze hartverwarmende actiekomedie over een verlegen tiener die ontdekt dat ze deel uitmaakt van een lange lijn krakenkoninginnen. Haar lot als krijger van de zeven zeeën groter is dan ze ooit had durven dromen. Het is al moeilijk genoeg voor Ruby om te leren een almachtig zeedier te zijn, maar tot overmaat van ramp is haar superpopulaire nieuwe bestie, Chelsea, stiekem een zeemeermin! Zeemeerminnen vechten al eeuwenlang tegen de krakens om de oceaan te regeren, maar Chelsea is aan land gekomen om een einde te maken aan dat conflict. Wanneer Chelsea haar echter bedriegt, zal Ruby zal moeten accepteren wie ze is en het groots moeten aanpakken om haar geliefden te beschermen.
 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina