Seizoen 3 van GLEE is vanaf morgen te koop op DVD.

20th Century Fox
Winnaar vier Golden Globes en vier Emmy’s

 

GLEE - Seizoen 3

VERKRIJGBAAR VANAF 5 SEPTEMBER OP DVD

coverGlee, het internationale fenomeen, blijft in dit derde seizoen de grenzen verleggen! Beleef al het drama, de sterren en de muziek die leiden tot de diplomauitreiking! Deze ‘Glee Third Season Graduation DVD-box’ is een unieke release met nooit vertoonde exclusieve extra’s die je gezien moet hebben, een must-have voor elke Glee-liefhebber!

Het derde seizoen
Ontdek nu het complete derde seizoen van jouw favoriete tv-serie op DVD. De New Directions zijn gemotiveerder dan ooit en zingen de sterren van de hemel met de legendarische muzieknummers van Michael Jackson en Whitney Houston. Met uiteraard ook in dit seizoen speciale gastoptredens van sterren als Ricky Martin, Lindsay Lohan en Matt Bomer. Glee blijft een geweldig fenomeen en ook dit derde seizoen haalt alle juiste noten.

Beroemde gaststerren
Ook in het derde seizoen krijgen we weer speciale gastoptredens van supersterren als actrice Whoopi Goldberg (The Color Purple, Ghost), popzanger Ricky Martin, actrice, zangeres en tabloidfenomeen Lindsay Lohan en acteur Matt Bomer (White Collar, Flightplan, The Texas Chainsaw Massacre).

Awards en nominaties
Het wereldwijde succes van Glee zien we ook weerspiegeld in de bekroningen en nominaties van de entertainmentindustrie. Zo werd de serie gelauwerd met vier Emmy Awards en evenveel Golden Globes. Daarnaast werd Glee nog zestien keer bekroond en 77 keer genomineerd.

Recordhouder in de Amerikaanse Top 100
Ook in de muziekwereld rijgen de koorjongens en -meisjes van Glee de records aan elkaar. Met hun aanstekelijke songs kwamen ze in 3 jaar tijd al 200 keer binnen in de Billboard Hot 100, de belangrijkste hitlijst van de VS. Een historisch record waarmee ze zelfs Elvis Presley het nakijken geven, want de legendarische zanger uit Memphis haalde in heel z'n carrière 'maar' 108 keer de charts. De 'Glee club' scoorde z'n allereerste knaller in de week van 6 juni 2009 met 'Don't Stop Believin', een cover van het Journey-nummer uit 1981. Met die song belandden ze meteen op de vierde plaats in de hitparade.

Sue Sylvester beantwoordt Facebookvragen
Tussen de vele extra’s op deze dvd staat een uniek stukje content. In de video Vraag het aan Sue beantwoordt Sue Sylvester (de ‘tougher than life’ gymlerares vertolkt door Jane Lynch) de vragen van zowel Nederlandse Glee-fans. Afgelopen februari mocht iedereen vragen insturen via www.facebook.com/gleenederland. Uit de berg reacties van lokale 'Gleeks' maakte Sue vervolgens een selectie van de origineelste en boeiendste vragen. Op Facebook telt Glee wereldwijd afgerond 20,5 miljoen fans, en in Nederland en Vlaanderen is de serie op weg naar de 55 duizendste fan. Ook op Twitter vind je een grote schare Glee- followers, bijvoorbeeld op @gleeks. Wie echt álles wil weten over Glee, kan het beste geregeld een kijkje nemen op www.glee.nl. Je vindt er tal van leuke weetjes en achtergrondinformatie over de serie plus een button die doorlinkt naar iTunes. Zo kun je direct na elke Glee- aflevering de laatste songs downloaden!

Productinformatie
KOOP-DVD
GENRE: TV-SERIE, MUSICAL
LEEFTIJD: AL
LENGTE: CA. 990 MIN.
AUDIO: ENGELS 5.1 DOLBY DIGITAL
BEELD: 16X9 WIDESCREEN 1.78:
ONDERTITELING: NEDERLANDS, ENGELS
EXTRA'S::
• GLEE MUSIC JUKEBOX
• VERWIJDERDE EN VERLENGDE SCÈNES
• FEATURETTES:
• GLEE UNDER THE STARS
• GLEE GIVE A NOTE
• GLEE SWAP: BEHIND THE SCENES OF ‘PROPS’
• MEET THE NEWBIES
• SAYING GOODBYE
• ASK SUE: WORLD DOMINATION BLOG
• RETURN OF SUE’S QUIPS

ADVIESPRIJS: 44,95 EURO
RELEASEDATUM: 5 SEPTEMBER 2012

Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  04-09-2012

Heb 'em al :P Weer een leuk seizoen al was het tweede voorlopig nog het beste seizoen...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina