Seizoen 5 van de Sci-Fi serie THE EXPANSE is vanaf 16 december te zien op Amazon Prime

Seizoen 5 van de Sci-Fi serie

The Expanse - logo

vanaf 16 december te zien op Amazon Prime Video

Het 6e en tevens laatste seizoen van The Expanse komt er ook aan

Amazon Studios kondigde vandaag het zesde en laatste seizoen van de Amazon Original serie The Expanse aan. De serie is gebaseerd op de best-selling boeken van James S.A. Corey’s. De aankondiging van het nieuwe seizoen wordt gedaan, voordat het vijfde seizoen verschijnt. Het vijfde seizoen is vanaf 16 december wereldwijd beschikbaar op Amazon Prime Video, in meer dan 240 landen en gebieden. De serie is gebaseerd op de enorm populaire sciencefiction romans van James S.A. Corey, ontwikkeld en gescript door de voor de Academy Award genomineerde schrijvers Mark Fergus en Hawk Ostby.

The Expanse, gelegen in een gekoloniseerd zonnestelsel, heeft een langdurig conflict met de regeringen van de  Aarde, Mars en het sterrenstelsel.  De bemanning van de Rocinante - een illegaal bewaard gevechtsvliegtuig- stuit op een groot complot en een mysterieuze buitenaardse technologie die de machtsbalans en het lot van de mensheid dreigt te verstoren. The Expanse is een realistisch sciencefiction avontuur dat de visie op het pad van de mensheid verkent tegen de achtergrond van het hele universum. De origine van de serie is een combinatie van wetenschap en fictie en het is een diepgaand onderzoek naar de meest kritische, en urgente kwesties van vandaag de dag.

Het langverwachte vijfde seizoen van The Expanse begint op 16 december 2020 met drie afleveringen. Wekelijks komt er een nieuwe aflevering beschikbaar, tot en met 3 februari 2021.

Cast: Steven Strait, Cas Anvar, Dominique Tipper, Wes Chatham, Shohreh Aghdashloo, Olunike Adeliyi
Genre: Science Fiction

The Expanse banner

Te zien op Amazon Prime vanaf woensdag 16 december

Amazon Prime Video logo

Recente artikelen

Laatste reacties

tmvde  |  25-11-2020

En seizoen 6 wordt het laatste: https://allesoverfilm.nl/forum/showthread.php?94733-The-Expanse&p=2083432#post2083432 Schijnt een logische einde te zijn gezie...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina