Soms moet je veranderen om jezelf te blijven: DE INSPIRATOR is vanaf 6 september verkrijgbaar op DVD

Soms moet je veranderen om jezelf te blijven

DE INSPIRATOR

De Inspirator DVD

vanaf 6 september verkrijgbaar op DVD

Het komische drama De Inspirator legt een actueel maatschappelijk vraagstuk in de weegschaal. Wat is belangrijker: zingeving en geluk of erkenning en materieel succes?

De succesvolle verandermanagement-goeroe Gijs Schippers staat op het punt zijn leven een nieuwe draai te geven door zijn gezin te verlaten voor een van zijn jonge studentes. Maar dan komt plotseling de dierbare tweelingbroer van zijn vrouw traumatisch om het leven, waardoor hij zijn plan on hold zet. Terwijl hij ongeduldig wacht tot een ‘geschikt’ moment na de rouwperiode, zit zijn minnares met haar vriendje als vrijwilliger op een zomerkamp. Teruggeworpen in de natuur en met de onverwachte verantwoordelijkheid voor een groep verstandelijk beperkten, kan ook zij geen goed moment vinden om haar relatie te verbreken. Gedwongen buiten hun comfort zone van het moderne snelle leven blijkt verandering meer te zijn dan rigoureus het roer omgooien. Door de ogenschijnlijk kleine dingen in het leven worden zij geconfronteerd met wie zij nu eigenlijk echt zijn…en willen zijn.

Regisseur: Hans Breetveld
Cast: Sytske van der Ster (De co-assistent, Levenslied, Heer en Meester), David Lucieer (Rokjesdag, Sneekweek, Gooise Vrouwen), Hans Breetveld (Lost in the game, Flikken, Dokter Tinus), Mary-Lou van Stenis (Spijkerhoek, Vrienden voor het leven, Moordvrouw), Truus te Selle (De Heineken Ontvoering, Soof, Brussel), Eva Duijvestein (Rendez-Vous, Alberta, Meiden van De Wit)
Genre: Komisch drama

Specificaties DVD:
Duur: 100 minuten
Taal: Nederlands
Audio Dolby Digital 5.1
Beeld: 2.35:1 16:9

Te koop bij Bol.com

Pink Moon Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina