Source 1 Media April Releases

 
Source 1 Media April Releases

Hey filmfanaten! Het is weer tijd om jullie op de hoogte te brengen van de films die deze maand uitkomen. April belooft een geweldige maand te worden vol met actie, thriller, avontuur, horror en oorlog. Pak de popcorn dus maar bij de hand en zet de TV alvast aan!

Op 10 april starten we de maand met de DVD van Trafficking. Een voormalige huurmoordenaar en schuldenaar met pech redden een meisje, nadat haar ouders zijn vermoord door een bende kinderhandelaren. Daarna gaan we door met de DVD van The Highwayman. Een beroemde struikrover is op de vlucht op het Engelse platteland, nadat hij per ongeluk een meisje heeft ontvoerd.

Vervolgens komt op 24 april Attack of the Meth-Gator op DVD. De politie waarschuwde bewoners om geen methamfetamine door het toilet te spoelen, maar in Sweet Water Point, Florida luisterden ze niet. Daarna komt de DVD van Snake Hotel. Twee zussen uit een vrouwengevangenis worden opgekocht voor een spelshow en naar een privéhotel gebracht, waar ze worden gedwongen deel te nemen aan een dodelijk spel. Dan hebben we nog de DVD van Battle for the Western Front. Twee jonge soldaten storten in augustus 1918 de frontlinies neer. Nu de geallieerden worden vastgehouden, moet hun peloton standhouden naast een legendarische sluipschutter.

Voor meer informatie en al onze andere titels ga naar Source1Media.nl

Trafficking

Een voormalige huurmoordenaar en schuldenaar met pech die bekend staat als Requiem redt een jong meisje, nadat haar ouders zijn vermoord door een internationale bende kinderhandelaren, wat leidt tot een gewelddadig kat-en-muisspel.

''While the story is straightforward, it proves that a film doesn’t necessarily need a complex plot to be good.'' - IMDb


Trafficking DVD

EAN: 8717662594007

Artikelcode: S1M2594007

Genre: Actie/Thriller

Speelduur: 96 minuten

PPD: €7,39

CAP: €9,99

Beschikbaar vanaf 10 april

 

The Highwayman

De beroemde struikrover Dick Turpin is op de vlucht op het Engelse platteland, nadat hij per ongeluk de onstuimige dochter van de graaf van Pembroke, Elizabeth, heeft ontvoerd. Terwijl haar verloofde Winthroppe hen probeert op te sporen, begint Elizabeth te vallen voor de onstuimige struikrover. Turpin heeft geen andere keuze dan het op te nemen tegen Winthroppe in een gevecht om Elizabeths hart.

''It’s an old-fashioned, character-driven story that stands out in today’s content landscape.'' - Rotten Tomatoes


The Highwayman DVD

EAN: 8717662594014

Artikelcode: S1M2594014

Genre: Avontuur/Horror

Speelduur: 85 minuten

PPD: €7,39

CAP: €9,99

Beschikbaar vanaf 10 april

 

Attack of the Meth-Gator

In een nieuwsbulletin uit 2019 waarschuwde de politie bewoners om geen methamfetamine door het toilet te spoelen om “Meth Gators” te voorkomen. In Sweet Water Point, Florida, luisterden ze niet.

''While the premise is delightfully absurd, it’s worth noting that this film was in development even before the announcement of "Cocaine Bear". So, if you’re in the mood for a wild ride involving drugged-up reptiles, “Attack of the Meth Gator” might just be your guilty pleasure!'' - IMDb


Attack of the Meth Gator DVD

EAN: 8717662592867

Artikelcode: S1M2592867

Genre: Horror/Science fiction

Speelduur: 90 minuten

PPD: €7,39

CAP: €9,99

Beschikbaar vanaf 24 april

 

Snake Hotel

Mia en Linda zijn twee zussen die een gevangenisstraf van vijf jaar uitzitten in een vrouwengevangenis. Mevrouw Fang, een excentrieke miljonair, koopt van de gevangenisdirecteur Donny Wolf zes gevangenen voor haar speciale spelshow. De zussen en vier andere vrouwen worden naar een privéhotel gebracht en moeten daar gedwongen deelnemen aan een dodelijk spel. Ze moeten het opnemen tegen gemuteerde slangen.

''It is an entertaining watch for fans of quirky comedies.'' - IMDb


Snake Hotel DVD

EAN: 8717662595141

Artikelcode: S1M2595141

Genre: Horror/Science fiction

Speelduur: 84 minuten

PPD: €7,39

CAP: €9,99

Beschikbaar vanaf 24 april

 

Battle for the Western Front

Geïnspireerd door Billy Bishop uit de Eerste Wereldoorlog, storten twee jonge soldaten in augustus 1918 de frontlinies neer. Nu de geallieerden worden vastgehouden, moet hun peloton wanhopig standhouden naast de legendarische Anishinaabe-sluipschutter Francis 'Peggy' Pegahmagabow.

“Battle for the Western Front” offers a unique perspective on war, blending historical events with fictional characters in a gripping narrative.'' - IMDb


Battle of the Western Front DVD

EAN: 8717662595158

Artikelcode: S1M2595158

Genre: Oorlog

Speelduur: 90 minuten

PPD: €7,39

CAP: €9,99

Beschikbaar vanaf 24 april

 
 
 
Website
Facebook
Instagram
LinkedIn

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina