Source 1 Media augustus releases

 

Source 1 Media augustus releases
TIjdens deze warme zomerse dagen, komt Source 1 Media weer met een mooi gevarieerd aanbod aan nieuwe films. Deze maand brengen we naast 5 dvd's, ook 2 blu-ray's uit!

Op 10 augustus starten we de maand met de release van Titane. Deze film is nu voor het eerst beschikbaar op Blu-ray met AURO-3D audiokwaliteit. Deze Franse dramafilm is de winnaar van de gouden palm van het Cannes Filmfestival 2021 en heeft wereldwijd bijna $5.000.000 opgebracht in de box office. Hierna volgt de release van Operation Overlord, een spannende oorlogsfilm over een infiltratiemissie die zich net voor de D-Day infiltratie afspeelt. Als laatste komen we met de film Room 203. Een horrorfilm over twee vriendinnen die hun intrek nemen in een onheilspellende, middeleeuwse, bezeten flat.

Op 24 augustus komt de Nederlandse film De Openbaring uit. In deze drama/thriller volgen we Jacob die zijn baan is kwijtgeraakt tijdens de eerste corona-lockdown en bij zijn moeder intrekt. Hij raakt onder invloed van een complottheoreticus en draait langzaam maar zeker door. Naast een dvd, brengen we voor deze film ook een Blu-ray voor deze film uit met exclusief bonusmateriaal! Hierna volgt de film It Came From Below, een monsterfilm die zich afspeelt in de duistere grotten kilometers onder de grond met goed acteerwerk. We sluiten de maand augustus af met de film Original Gangster. Een vermakelijke actie/komedie met een badass hoofdpersoon en een overvloed aan kogels en explosies.

Voor meer informatie en al onze andere titels ga naar Source1Media.nl

10 augustus
Titane (AURO-3D Blu-ray)

Alexia (een dappere rol van debutant Agathe Rousselle) heeft wat littekens opgelopen in haar jeugd. Om precies te zijn een titanium plaat in haar hoofd, als herinnering aan een auto-ongeluk. In plaats van angst of weerzin hebben auto’s sindsdien een enorme aantrekkingskracht op haar. Het metaal in haar hoofd windt haar op, maar maakt haar ook agressief. Nadat ze zich schuldig heeft gemaakt aan een reeks gewelddadige misdaden slaat ze op de vlucht en neemt ze de identiteit aan van een al jaren vermiste jongen, Adrien. Zijn vader (Vincent Lindon), een getroebleerde brandweerman, onthaalt haar liefdevol als zijn verloren zoon. Zo stillen deze twee eenzame zielen hun honger naar menselijk contact.

Winnaar Gouden Palm van Cannes Filmfestival 2021!
Wereldwijde boxoffice van bijna $5.000.000!Titane (AURO-3D Blu-ray)

Verkrijgbaar vanaf 10 augustus 2022

 
Operation Overlord

Een week voordat ze de stranden van Normandië bestormen, infiltreren twee Amerikaanse soldaten een verlaten complex om een ​​krijgsgevangene te redden uit de klauwen van het naziregime.

Spannende infiltratie missie in een door nazi’s bezet gebied tijdens de Tweede Wereldoorlog!


Operation Overlord (DVD)

Verkrijgbaar vanaf 10 augustus 2022

 
Room 203
Wanneer Kim en Izzy hun intrek nemen in Room 203, een flat met een onheilspellend middeleeuws glasraam, raakt Kim er steeds meer van overtuigd dat de plek bezeten is. Nadat ze samen met haar nieuwe vriend in het verleden begint te graven, komt de gruwelijke voorgeschiedenis aan het licht.

Psychologische problemen, louche huisbazen, kraaien en amuletten, oeroude demonen … Room 203, gebaseerd op de gelijknamige Japanse horrorroman, heeft het allemaal en zorgt met de nodige spanningsopbouw en jump scares voor een memorabel genrepareltje.

Room 203 (DVD)

Verkrijgbaar vanaf 10 augustus 2022

24 augustus
De Openbaring
Nadat hij zijn baan is kwijtgeraakt trekt Jacob tijdens de eerste corona-lockdown in bij zijn moeder, waarna hij onder invloed raakt van een complottheoreticus en langzaam maar zeker doordraait.

“Een smakelijk vervormde uitvergroting van de huiselijke lockdownhel. Victor Löw is indrukwekkend krankjorum als de man die met de beste intenties tot doodenge mondkapjesmaniak transformeert.” - De Volkskrant

“Löw, die de film met verve draagt, ziet er op een gegeven moment uit als een soort kolonel Kurtz die de jungle probeert te bedwingen die de buitenwereld in coronatijd is geworden. Jacob oogt ook als een pakkende metafoor voor al die mensen die aan het begin van de pandemie in fake news tuinden. Opnieuw blijkt dat de genrefilm zich uitstekend leent voor wonderlijke en kritische blikken op de samenleving.” - De Filmkrant


Bonusmateriaal Blu-ray
- Oss - Jan Doense, 2009 (Proefopnames)
- Rumoer - Jan Doense, 2011 (Korte film)
- Jigsaw - Chris W. Mitchell, 2003 (Korte film)
- Birthday Boy - Chris W. Mitchell, 2006 (Korte film)
- Behind the Scenes beelden van De Openbaring
- Trailer De Openbaring

De Openbaring (DVD)

Verkrijgbaar vanaf 24 augustus 2022


De Openbaring (Blu-ray)

Verkrijgbaar vanaf 24 augustus 2022

 
It Came From Below
Jessie en haar vrienden gaan diep onder de grond om erachter te komen wat er is gebeurd met haar vader die beweerde dat er een monster op de loer lag in de grotten en zijn vrienden heeft vermoord. Op zoek naar de waarheid, gaan ze de grotten in. Daar worden ze al snel opgejaagd door een dodelijk wezen uit een andere wereld.

Monsterfilm die zich afspeelt in de duistere grotten kilometers onder de grond met goed acteerwerk.

It Came From Below (DVD)

Verkrijgbaar vanaf 24 augustus 2022

 
Original Gangster

De stoïcijnse kronieken van Castor, wees als kind, gedwongen om te overleven in het wild en zijn kleurrijke reis door de criminele onderwereld van Londen.

Vermakelijke actie/komedie met kogels, explosies en een badass hoofdpersoon!


Original Gangster (DVD)

Verkrijgbaar vanaf 24 augustus 2022

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina