Source 1 Media Februari Releases

 
Source 1 Media Februari Releases

Zet de TV maar aan, want Source 1 Media heeft weer een aantal titels voor je klaarstaan! 
Deze maand 
brengt Source 1 Media vijf fantastische films uit! We vertellen je alles over deze nieuwe releases in deze nieuwsbrief.

Op 7 februari starten we de maand met de DVD van Wrath of Dracula. Een onwaarschijnlijke duo gaat op weg om voor eens en altijd een einde te maken aan het schrikbewind van graaf Dracula. Daarna gaan we door met de DVD van Assault on Hill 400. Een gevecht waarbij het de opdracht van de Amerikanen is om Heuvel 400 in te nemen van de Nazi's.

Vervolgens komt op 21 februari DarkGame op DVD. Een macabere spel op leven en dood. Daarna komt de DVD van The Puppetman. Een veroordeelde moordenaar in de dodencel, die altijd heeft volgehouden dat hij onschuldig is. Dan hebben we nog de DVD van The Diamond Sword. Een groots historisch epic over de eerste Kazachse Khans.

Voor meer informatie en al onze andere titels ga naar Source1Media.nl

Wrath of Dracula

Het jaar is 1897. Wanneer haar man Jonathan verdwijnt na een reis van Engeland naar Transsylvanië in opdracht van de mysterieuze graaf Dracula, reist Mina Harker naar Transsylvanië om hem te vinden. Bij haar aankomst vindt ze een gedecimeerd dorp en ene Van Helsing die op Graaf Dracula jaagt. Van Helsing begint Mina te trainen in het doden van vampieren en het onwaarschijnlijke duo gaat op weg om Jonathan te redden van de graaf en zijn bruiden en om voor altijd een einde te maken aan het schrikbewind van graaf Dracula.

'''Right off the bat, Lawson has decided to vacate his faithful studio to shoot much more of his production on location - which is a massive improvement over his previous set-based film style.’’ -Midlandsmovies.com


Wrath of Dracula DVD

Genre: Actie/Horror

Speelduur: 85 minuten

Beschikbaar vanaf 7 februari

 

Assault on Hill 400

Het is 14 november 1944. Een peloton Amerikaanse soldaten krijgt de gevaarlijke opdracht om de Duitse stad Bergstein te bestormen. De bedoeling is om Heuvel 400 in te nemen van de Nazi's, die artillerie hebben geplaatst op de uitzonderlijk hoge heuvel en deze gebruiken om de Geallieerden aan te vallen. De Amerikanen zijn zwaar in de minderheid, dus ze moeten vechten om te overleven.

"Assault on Hill 400 zit boordevol aangrijpende veldslagen die de meedogenloze werkelijkheid van de Tweede Wereldoorlog op meeslepende wijze tot leven brengt! Geproduceerd door The Asylum. Met legendarische acteurs als William Baldwin, Michael Madsen en Eric Robberts.''


Assault on Hill 400 DVD

Genre: Oorlog

Speelduur: 87 minuten

Beschikbaar vanaf 7 februari

 

DarkGame

Zes mensen worden gedwongen om mee te doen aan een dodelijke gameshow, bekeken door de criminele onderwereld die gokt op de resultaten. Het duurt niet lang voordat kijkers wereldwijd verslaafd raken aan dit macabere spel op leven en dood, tot vermaak van de presentator, een flamboyante psychopaat die hongerig is naar roem en aandacht.

"Deze film houd je op het puntje van je stoel houdt, met zijn meeslepende verhaal en spannende plotwendingen.''


DarkGame DVD

Genre: Thriller/Horror

Speelduur: 90 minuten

Beschikbaar vanaf 21 februari

 
 

The Puppetman

De Puppetman, een veroordeelde moordenaar in de dodencel, heeft altijd volgehouden dat hij onschuldig was en dat het een kwade kracht was die zijn lichaam beheerste terwijl hij zijn vrouw afslachtte. Nu begint zijn dochter Michal te vermoeden dat er een kern van waarheid in haar vaders bewering zit wanneer de mensen om haar heen op zeer brute wijze aan hun einde komen...

''The Puppetman will satisfy horror fans with its kills.'' -Loudandclearreviews.com


The Puppetman DVD

Genre: Horror

Speelduur: 96 minuten

Beschikbaar vanaf 21 februari

 

The Diamond Sword

In de 15e eeuw raken de afstammelingen van Genghis Khan verwikkeld in een machtsstrijd. The Diamond Sword' is een groots historisch epic over de eerste Kazachse Khans. De film speelt zich af in de 15e eeuw en toont de cruciale gebeurtenissen in de vorming van de Kazachse staat onder het leiderschap van de Khans Zhanibek en Kerey.

“Dangerous Waters is entertaining and deliriously daft and is firmly in the 'Saturday night pizza and a six pack' category but it’s a lot of fun and Odeya Rush at only 26 years of age is great in the role relishing every smack down.'' -Anygoodfilms.com


The Diamond Sword DVD

Genre: Oorlog/Historie

Speelduur: 133 minuten

Beschikbaar vanaf 21 februari

 
 
 
Website
Facebook
Instagram
LinkedIn
Voor meer informatie neemt u contact op met uw accountmanager of e-mail naar sales@source1media.nl.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina