Source 1 Media november releases

 
Source 1 Media november releases
November! De maand waarin Sinterklaas weer voet aan wal zet in ons kleine landje, de maand die van start gaat met Halloween en de maand waarin we ons alvast warm maken voor de aankomende feestdagen. De ideale tijd voor ons om jullie inspiratie te bieden voor menig wenslijstje van zoon, dochter, tante, opa, buurvrouw of verre vriend. Daar zijn we bij Source 1 Media goed op voorbereid! We brengen deze maand maar liefst 9 titels uit, en er is echt voor elk wat wils. 

Op 3 november, een week voor Wapenstilstand herdacht wordt bij onze zuiderburen, starten we de maand met de DVD en Blu-ray van The War Below, in deze spannende oorlogsfilm keren we terug naar WO I, die niet alleen bovengronds gevochten werd...
Ook de horrorfilm Son en de volgende Blu-ray Auro-3D release, namelijk Braven komen dan uit.
De laatste titels voor 3 november zijn voor ons jongste publiek, namelijk de spannende familiefilm Mijn Robotvriend A.R.I. en het vrolijke Knoester & het Zeemonster, waarin Junior en zijn beste maatje Knoester samen de leukste avonturen beleven.

De volgende release datum is 24 november, dan brengen we als eerste Boudica: Rise of the Warrior Queen uit. Een actiefilm die ons de transformatie van Boudica laat zien, van jong meisje tot een ware krijgster en Keltische Koningin.
De volgende is de kinderfilm Bings Kerstfeest en andere verhalen. Een lieve tekenfilm waarin Bing en zijn vriendjes samen kerst vieren. Last but not least hebben we de 5de film in de Stormwind series, namelijk de spannende actie familiefilm Stormwind - In Zwaar Weer. 

Veel kijkplezier voor jong en oud!

Voor meer informatie en al onze andere titels ga naar Source1Media.nl
 
3 november releases
 
The War Below
Messines Ridge, nabij Ieper, 1917. Om de patstelling aan het Westelijke Front te doorbreken, graven Britse mijnwerkers tunnels tot onder de Duitse linies, vaak met de blote handen om geen enkel geluid te maken, want de vijand luistert - en graaft - mee. De levensgevaarlijke missie van deze anonieme helden wordt een kantelmoment uit de geschiedenis.
 
The War Below (DVD)

Verkrijgbaar vanaf 3 november 2021 
The War Below (Blu-Ray)

Verkrijgbaar vanaf 3 november 2021 
 
Son
Wanneer haar achtjarige zoontje ten prooi valt aan een mysterieuze ziekte, moet een jonge moeder uitmaken hoe ver ze wil gaan om hem te beschermen tegen de sinistere demonen uit haar sekteverleden. Met de hulp van een rechercheur, de enige die haar lijkt te geloven, bindt ze de strijd aan zoals enkel een moeder dat kan.
 
Son (DVD)

Verkrijgbaar vanaf 3 november 2021


 
 
Braven Blu-ray Auro-3D Sound Edition
Joe Braven leidt een keihard, maar simpel en eerlijk bestaan als houthakker langs de grens tussen de V.S. en Canada. Dat verandert echter op slag wanneer hij ontdekt dat een goed geoliede drugsbende zijn afgelegen berghutje als opslagplaats gebruikt. Het genadeloze kopstuk van de bende wil de brave huisvader op de knieën dwingen door zijn gezin te bedreigen, maar dat is buiten de verbetenheid van zijn tegenstander gerekend. Braven doet namelijk alles om zijn gezin te beschermen.
Braven Blu-ray Auro-3D (Blu-ray)

Verkrijgbaar vanaf 3 november 2021 
 
 
Knoester & het Zeemonster

Junior en zijn beste vriend Knoester vieren hun zomervakantie op een magisch eiland. Daar ontmoeten ze de eigenwijze Eddy, die echt alles van het eiland weet. Als op een dag de zeemonsterexpert op het eiland aankomt omdat er een zeemonster bij de fjorden gezien zou zijn, is de nieuwsgierigheid van ons dappere trio gewekt… Samen gaan ze op een spannende zoektocht die hun zomervakantie tot het grootste avontuur ooit maakt!

 
Knoester & het Zeemonster (DVD)

Verkrijgbaar vanaf 3 november 2021

 
 
Mijn Robot Vriend A.R.I.

A.R.I. de robot wordt meegenomen door een wrede laboratoriumdirecteur. Hij is van plan A.R.I. te veranderen in een meedogenloos wapen om de wereld te veroveren. Noah raapt zijn moed bijeen en A.R.I. te helpen.

Mijn Robot Vriend A.R.I. (DVD)

Verkrijgbaar vanaf 3 november 2021

 

24 november releases
 
Bings Kerstfeest en andere verhalen

Bing en zijn vriendjes gaan samen kerstfeest vieren. Na de cadeautjes gaan de vrienden spelletjes spelen en komen er enkele andere Bing-verhalen langs, zoals boombladtekenen, schminken en poppenkastshow.

Bings Kerstfeest en andere Verhalen (DVD)

Verkrijgbaar vanaf 24 november 2021

 
Stormwind 5 - In Zwaar Weer

Een hevige zomerstorm drijft een rondreizend paardencircus naar Kaltenbach. Ari, die zich inmiddels goed op de manege heeft gevestigd, wordt op magische wijze aangetrokken door de fascinerende wereld van het kunstrijden en wil met de hulp van circusjongen Carlo en Stormwind een oud showpaard helpen. Maar wanneer de fanatieke showregisseur Yiri hun roekeloze plan ontdekt, komt Stormwind in gevaar.Op het laatste moment komt Mika te hulp, want alleen door hun krachten te bundelen kunnen Mika en Ari hun geliefde Stormwind redden…

Stormwind 5; in Zwaar Weer (DVD)

Verkrijgbaar vanaf 24 november 2021

 
Boudica: Rise of the Warrior Queen

Boudica is een onschuldig zestienjarig meisje dat door haar vader, de leider van een Keltische stam, tot een gearrangeerd huwelijk is gedwongen. Haar moeder zal echter alles doen wat nodig is om haar dochter te beschermen; zozeer zelfs dat ze Boudica overhaalt om het dorp te ontvluchten en in haar ouderlijk huis te gaan wonen, weg van het huwelijk en een ellendig leven. Het is slechts een kwestie van tijd voordat het verleden hen inhaalt en Boudica moet transformeren van een meisje in de legendarische krijgerskoningin.

Boudica: Rise of the Warrior Queen (DVD)

Verkrijgbaar vanaf 24 november 2021


 

Recente artikelen

Laatste reacties

Kamidioblitz  |  03-11-2021

Ik heb er een aantal van besteld met de auro tracks. Ben heel benieuwd!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina