Source 1 Media x AURO 3D - Immersive Sound Collection

 
Source 1 Media brengt samen met Galaxy Studios de AURO3D immersive sound collection uit!
Zoals we in onze eerdere nieuwsbrief ook al aangaven, zijn we hier bij Source 1 Media samen met Galaxy Studios en Auro-3D Technologies een prachtig project begonnen, namelijk de IMMERSIVE SOUND COLLECTION.
In deze collectie brengen wij een reeks Blu-ray uit, waarop naast de standaard 5.1-kanaal audiomix, ook de ongelooflijk bijzondere 13.1 AURO 3D mix op staat. 
In dit 3D audioformaat wordt een overweldigend 360 graden geluid weergegeven, waardoor je jezelf helemaal in de actie waant. Het creëert als het ware een natuurlijke omgeving voor het oor, waardoor het als werkelijkheid aanvoelt. 
Kortom: de ultieme beleving.
 

De Immersive Sound Collection

 
Guardians
Tijdens de Koude Oorlog werd Patriot gevormd, een geheim team van superhelden waarvan het DNA werd gemanipuleerd en verbeterd. De superhelden moesten het opnemen tegen de wraakzuchtige August Kuratov. De leden kwamen uit verschillende delen van de Sovjet-Unie. Nadat die uiteenviel, keerden ze terug naar hun eigen land. Nu Kuratov op het punt staat om een nucleaire ramp te ontketenen is het aan de superhelden om de wereld te beschermen.
Guardians AURO3D Sound Edition (Blu-ray)
Releasedate: 22 september 2021
 
I See You
De verdwijning van een 12-jarig jongetje in een ogenschijnlijk perfect stadje vertoont een vreemde gelijkenis met een cold case. Maar ook het bizarre gedrag van zijn overspelige vrouw (Helen Hunt) baart rechercheur Greg Harper zorgen. Bovendien heeft een kwaadaardige entiteit het gemunt op hun tienerzoon. Maar wat is er echt? En wat ingebeeld?
Stoomtreinen box (2-DVD)
Releasedatum: 20 oktober 2021
 
 
Monsters of Man

Een Amerikaanse wapenfabrikant wil een lucratief legercontract inhalen door in Azië een kamp van heroïnedealers schoon te vegen met intelligente robotten. Maar als blijkt dat een team van dokters getuige is van de slachtpartij, keren de moordmachines zich tegen deze nieuwe doelwitten in een meedogenloze overlevingsstrijd.

Monsters of Man (Blu-ray)
Releasedatum: 20 oktober
Monsters of Man (4K Ultra HD Blu-ray)
Releasedatum: 3 november 2021
 
Braven

Joe Braven leidt een keihard, maar simpel en eerlijk bestaan als houthakker langs de grens tussen de V.S. en Canada. Dat verandert echter op slag wanneer hij ontdekt dat een goed geoliede drugsbende zijn afgelegen berghutje als opslagplaats gebruikt. Het genadeloze kopstuk van de bende wil de brave huisvader op de knieën dwingen door zijn gezin te bedreigen, maar dat is buiten de verbetenheid van zijn tegenstander gerekend. Braven doet namelijk alles om zijn gezin te beschermen.

Braven (Blu-ray)
Releasedatum: 3 november 2021
 
Jazz on a Summer's Day

De highlights van het Newport Jazz Festival 1958 in een prachtige 4K gerestaureerde versie.

Jazz on a Summer's Day (Blu-ray)
Releasedatum: 10 november 2021
 
Sword of God (Blu-ray)
Releasedatum: 1 december 2021       
Artwork TBA

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina