Stealth Acoustics introduceert inbouw 3-weg speaker LRX83

Stealth’s nieuwe LRx83 is een 3-weg breedbandluidspreker die na installatie volledig onzichtbaar zal zijn.  De luidspreker heeft een ultrastijf frame dat direct in een standaard framewerk gemonteerd kan worden. Het overschilderbare gedeelte is op het chassis van de luidpreker gelijmd waardoor er een actief gebied ontstaat omgeven door een stabiele montage strip.

Stealth Acoustics - LRX83 3-weg Breedbandluidspreker

De LRx83 kan zowel in een plafond als muur geplaatst worden. Voor afwerking kan gekozen worden uit latexverf, dun behangpapier, bepaalde textielsoorten en structuurverf. Een van een standaard afwijkende afwerking is niet nodig. Geavanceerde afwerkingen, zoals bijvoorbeeld fineer, kunnen toegepast worden door gebruik te maken van door Stealth Acoustics aanbevolen speciale technieken.

De LRx83 is voorzien van een hoogwaardige akoestisch gekoppelde laagprofiel 8’’ lagetonenluidspreker, een 30mm rechtstreeks gekoppelde middentonenluidspreker met neodymiummagneet en een zelfde type 25 mm hogetonenluidpreker. De geavanceerde toegepaste materialen zorgen voor een soepele frequentieweergave tot 20kHz. Als de LRx83 gemonteerd wordt met de aanbevolen backbox is een laagweergave tot onder de 40Hz mogelijk. Er zijn twee actieve apart van elkaar functionerende  beveiligingsschakelingen aangebracht (hoog/midden en laag/midden) die voor automatisch herstel zorgen na overmatige toevoer van versterkervermogen.

Stealth Acoustics - Echte inbouw

Waar veel merken met inbouwspeakers inzetten op bijna onzichtbare oplossingen, richt Stealth Acoustics zich op volledig aan het zicht onttrokken luidsprekersystemen. Je ziet ze gewoonweg niet omdat ze echt in de muur zijn gebouwd. Allesoverfilm bezocht vorig jaar al eens de importeur voor een demo.

 

Lees voor meer informatie op de site van Dimex B.V.


Gerelateerde artikelen

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina