The Bee Gees: How to Mend A Broken Heart is vanaf 21 december te zien via Video On Demand

Van de geprezen regisseur Frank Marshall (Alive, Congo)

THE BEE GEES:
HOW CAN YOU MEND A BROKEN HEART

The Bee Gees How to mend a broken heart

Vanaf 21 december beschikbaar via digitale download
bij Google Play, iTunes, Amazon, Ziggo on Demand en Pathé Thuis

THE BEE GEES: HOW CAN YOU MEND A BROKEN HEART is de eerste lange documentaire over de iconische popgroep The Bee Gees, met nooit eerder vertoonde beelden van de band

Op 21 december wordt THE BEE GEES: HOW CAN YOU MEND A BROKEN HEART, de eerste lange documentaire over de legendarische band The Bee Gees, die meer dan 1.000 nummers schreef, twintig nummer 1 hits creëerde en tot nu toe meer dan 220 miljoen platen verkocht, uitgebracht in Nederland voor digitale download. De film beschrijft de opkomst van de iconische groep, bestaande uit de broers Barry, Maurice en Robin Gibb, hun muziek en de evolutie ervan door de jaren heen en bevat hedendaagse interviews met Barry Gibb, Eric Clapton, Mark Ronson, Noel Gallagher, Lulu, Nick Jonas, Chris Martin en Justin Timberlake.

Het toont de tijdloze en overtuigende erfenis van The Bee Gees, met interviews van huidige muzikanten die door hun liedjes zijn beïnvloed. Dit is het aangrijpende verhaal van drie broers die een emotie najagen die ze als kinderen voelden, het plezier van samen zingen en het creëren van liedjes met dat unieke geluid. THE BEE GEES: HOW CAN YOU MEND A BROKEN HEART  is een verhaal van duizelingwekkende prestaties en verlies, maar dient ook als een verkenning van de onderliggende creativiteit achter het blijvende fenomeen van de band.

THE BEE GEES: HOW CAN YOU MEND A BROKEN HEART, is geregisseerd door Frank Marshall, een voor een Academy Award genomineerde producent ('The Curious Case of Benjamin Button,  Seabiscuit, Jurassic World: Dominion) / regisseur (Alive, Congo, Eight Below) en was een officiële selectie voor het Telluride Film Festival 2020.

Genre: Documentaire, Muziek
Regie: Frank Marshall

Universal Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina