The Dadchelor - vanaf 15 augustus in de bioscoop

PERSBERICHT
28 juni 2024

 

Een vriendenweekend loopt uit de hand in
THE DADCHELOR


Vanaf 15 augustus in de bioscoop

Een vriendenweekend in het Italiaanse Perugia ontspoort volledig in de over-de-top-komedieThe Dadchelor, die vanaf 15 augustus in de bioscopen te zien is. Bekijk hier de trailer.

In de nieuwe komedie van Jon Karthaus (Costa!!, Bon Bini Holland 2, Fijn Weekend) staat de über-verantwoordelijke ‘soon to be dad’ Mark op het punt door zijn vrouw gedumpt te worden omdat ze hem te saai vindt geworden. Zijn vrienden Bob, Eric en Rascha besluiten hem te ‘ontvoeren’ voor een Dadchelor-vriendenweekend naar het pittoreske Perugia in Italië. Maar het activiteitenprogramma met allerlei maffe opdrachten, blijkt net iets té ambitieus en voor ze het weten staan ze oog in oog met de Italiaanse onderwereld…

Cast
De hoofdrollen worden vertolkt door Steef de Bot (Vliegende Hollanders, De Vuurlinie, Bodem), André Dongelmans (De Luizenmoeder, Dirty Lines, Only You), Kiki van Deursen (Smeris, Draadstaal, Dit zijn wij) en Oscar Aerts (Costa!!, Casa Coco, Bed & Breakfast) als de vriendengroep. Ook zijn er rollen weggelegd voor Jennifer  Hoffman (De Luizenmoeder, Pottenkijkers, All Inclusive), Michiel Romeyn (Jiskefet), Pepijn Schoneveld (Zoek de fouten, De Vuurlinie, Net als in de Film), Matteo Simoni (Callboys, MarinaSafety First) en de Italiaanse Desirée Popper vertolken belangrijke bijrollen.

Credits
Regisseur Jon Karthaus schreef het scenario samen met Kay Greidanus, Lisa Zweerman en Steef de Bot. Gezamenlijk schreven zij ook het scenario voor Fijn Weekend (2023). The Dadchelor is geproduceerd door Daan van den Nouweland (Johnnywood Film & Streaming), die eerder samen met Jon Karthaus Fijn Weekend maakte.

Lengte: 91 minuten | Distributie: Filmboekers | Camera: Max Maloney | Releasedatum: 15 augustus

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina