The Manson Family Massacre is vanaf 29 augustus verkrijgbaar op DVD en VOD

Mansion Massacre screen

Het verhaal van sekteleider Charles Manson is 50 jaar na de gebeurtenissen relevanter dan ooit in de filmwereld. In 1969 werd de zwangere actrice Sharon Tate, samen met anderen, vermoord door de Manson family. Het verhaal van de Manson Family en de moord op Sharon Tate is al behandeld in verschillende films, zoals The Haunting of Sharon Tate en Charlie Says. De nieuwe Quentin Tarantino film Once Upon a Time in Hollywood belicht de gebeurtenissen vanuit het oogpunt van Hollywood. Deze langverwachte Tarantino film verschijnt deze week in de bioscoop en belooft veel goeds.

The Manson Family Massacre

vanaf 29 augustus verkrijgbaar op DVD en VOD

Ook Source 1 Media haakt in op de gebeurtenissen van 50 jaar geleden met de DVD release van The Manson Family Massacre. De gevolgen van de gewelddadige moorden zijn duidelijk voelbaar deze horrofilm. Rockzangeres Margot betrekt het huis van Sharon Tate op 10050 Cielo Drive, waar ze zich realiseert dat de spoken uit het verleden nog rondspoken. Margot moet een manier vinden om de spoken van het verleden te laten rusten of zal er een nieuwe tragedie plaatsvinden?

Synopsis
In 1969 pleegt de sekte van Charlie Manson een serie gewelddadige moorden, die zijn hoogtepunt bereikt met de brute moord op actrice Sharon Tate en een aantal van haar vrienden op het adres 10050 Cielo Drive. In 1992 trekt rockzangeres Margot Lavigne dit huis in. Maar het leven wordt al snel een helse nachtmerrie als bovennatuurlijke krachten Margot en haar bandleden achtervolgen. Terwijl Margot meer leert over de gebeurtenissen in 1969 en de ware aard van The Manson Family, realiseert ze zich dat ze een manier moet vinden om de spoken van het verleden te laten rusten – of zal er een nieuwe tragedie plaatsvinden?

Regie: Andrew Jones
Cast: Brendee Green, Derek Nelson, Ciaron Davies, Sarah John

Genre: Horror
Speelduur: 87 minuten
Beeld: 2.35:1 16:9
Geluid:
Dolby Digital 5.1
Taal
: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Kijkwijzer: 16

Releasedatum: 29 augustus

Te koop bij Bol.com

Source 1 Media Logo

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Pastichio Rocker  |  18-08-2019

Manson, niet Mansion. ;)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina