The Many Saints of Newark is vanaf vandaag thuis te bekijken op PVOD & PEST

 
The Many Saints of Newark van New Line Cinema is de langverwachte prequel van de revolutionaire en veelvuldig onderscheiden HBO-dramaserie “The Sopranos” van David Chase.

De machtige DiMeo-misdaadfamilie en jonge Anthony Soprano krijgen concurrentie van andere gangsters en de misdaadfamilie dreigt de grip te verliezen op een stad die gebukt gaat onder rassenrellen. Dat de tijden veranderen, merkt ook zijn oom Dickie Moltisanti, naar wie Anthony vol bewondering opkijkt, die met veel moeite probeert zijn werk en privéleven op de rit te krijgen. Intussen is hij van grote invloed op zijn jonge neef, die mede daardoor uiteindelijk zal uitgroeien tot de machtige maffiabaas die wij allemaal hebben leren kennen: Tony Soprano.

The Many Saints of Newark is vanaf 13 oktober op PVOD & PEST te bekijken via Pathé Thuis, Ziggo, KPN, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV.

SYNOPSIS
De jonge Anthony Soprano groeit op in een van de meest turbulente tijden van Newark waar gangsters uit allerlei hoeken van de stad het beginnen op te nemen tegen de almachtige DiMeo misdaad familie. Zijn favoriete oom Dickie Moltisanti houdt zich bezig met deze dreigende ontwikkelingen, wiens invloeden op zijn neefje de vatbare tiener helpen zich te ontplooien tot de almachtige maffiabaas Tony Sorprano.
 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina