Trailer alert Zomer in Frankrijk

Logo

ZOMER IN FRANKRIJK LUIDT DE LENTE IN

UTRECHT – Love is in the air. Nu de lente nog even op zich laat wachten, is het tijd voor de eerste zonnige beelden van de feelgoodfilm Zomer in Frankrijk. Vanaf 27 april draait Zomer in Frankrijk in de Nederlandse bioscopen. De trailer is nu beschikbaar.

Klik op onderstaande afbeelding voor de trailer

Zomer in Frankrijk

OVER ZOMER IN FRANKRIJK
De verhoudingen tussen twee gezinnen worden behoorlijk op zijn kop gezet tijdens een zinderende zomer in Frankrijk. Na een jarenlange vriendschap ontstaan er tijdens de gezamenlijke vakantie ineens gevoelens tussen vader Walt (Tjebbo Gerritsma) en Marie (Fockeline Ouwerkerk), de moeder van het andere gezin. Proberend de situatie zo goed mogelijk op te lossen, maken Walt en Marie het ene na het andere plan om ook een nieuwe liefde aan te wakkeren tussen hun wederzijdse partners Luuk (Jan Kooijman) en Lieke (Jasmine Sendar).

OVER DE MAKERS
De regie van Zomer in Frankrijk is in handen van Mark de Cloe (o.a. Mannenharten, Mannenharten2, Nieuwe Buren) en het scenario is geschreven door Nienke Römer (o.a. Hartenstrijd, Niks Vreemds Aan, Celblok H). Zomer in Frankrijk wordt geproduceerd door 2CFILM en Dutch FilmWorks brengt de film in de bioscopen. De productie komt tot stand met bijdragen van de Netherlands Film Production Incentive en het Abraham Tuschinski Fonds.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina