Vier 20 jaar Spider-Man met nieuwe featurette en unieke winactie

Vier 20 jaar Spider-Man met nieuwe featurette en unieke winactie

image
 
Dit jaar en deze maand is het precies 20 jaar geleden dat de eerste Spider-Man film werd uitgebracht. Het is een wilde rit geweest van Tobey Maguire's Spider-Man tot Tom Holland's Spider-Man: No Way Home. Om het 20-jarig jubileum Spider-Man: 20 Years at the Movies te vieren, wordt een speciale featurette 'All Roads Lead to No Way Home' gratis beschikbaar gesteld bij bepaalde retailers, en geeft Sony Pictures Home Entertainment Benelux ook unieke goodiebags weg via hun Instagram en Facebook kanalen.  

Komieken J.B Smoove en Martin Starr (uit Spider-Man: Homecoming) zijn de gastheren van deze special die het publiek meeneemt op een reis door de hele Spidey filmcanon. Ondersteund door nieuwe en archief interviews, on-set beelden, nieuws en pers beelden en meer, vertellen ze op humoristische wijze over 20 jaar van de gemaskerde web slinger. We duiken in het brengen van Spidey naar het grote scherm, de Tobey jaren, de Andrew jaren, het brengen van Spidey in de MCU, het leven in de regisseursstoel, de pakken, de technologie, de love interest en de toekomst van Spidey. De featurette is te zien op Apple TV, Rakuten TV, Ziggo, KPN, Telenet, BeTV en PickX.  
 
Voor de digitale release van Spider-Man: No Way Home stuurde Sony Pictures Home Entertainment Benelux unieke goodieboxen naar geselecteerde influencers zoals Nienke van Dijk, Laila Zaoui, Margoldfish, William Boeva en Just Wilbert. Ter ere van het 20-jarig jubileum geeft Sony 4 unieke goodieboxen weg op hun Instagram en Facebook kanaal.
 
image   image
image
 
Er is nog meer Spider-Man activiteit: Adventure Valley Landgraaf en Indoor Skydive Roosendaal werken samen met Sony Pictures Home Entertainment Benelux voor de digitale release van Spider-Man: No Way Home zodat je kunt klimmen en skydiven in Spidey-stijl! De windturbine heeft een Spider-Man make over gekregen en dat geldt ook voor Adventure Valley Landgraaf. Als bezoekers de content die ze bij de speciale fotomomenten in het park hebben gemaakt, delen op hun socials, kunnen ze fantastische Spider-Man prijzen winnen, waaronder een reis naar New York! 
 
image   image
 
Alle Spider-Man films, inclusief Spider-Man: No Way Home, zijn nu digitaal beschikbaar (Pathé Thuis, Apple TV, Google Play, PickX).

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina