Vogel's en Loewe ontwikkelen samen de NEXT 7355 muurbeugel

Vogel’s en Loewe hebben hun krachten gebundeld. De elektrische tv-muurbeugels van Vogel’s kunnen nu volledig automatisch door Loewe-televisies worden aangestuurd met de afstandsbediening van de Duitse televisieproducent.

Vogel's en Loewe - Unieke samenwerking

Vogel’s introduceerde kortgeleden de NEXT-serie elektrische muurbeugels voor televisies met een automatische 'thuispositie' voor universeel gebruik. De beugels zijn toepasbaar op elke flastscreen van 40 tot 65 inch. Omdat Loewe een actief standby-protocol in hun televisies opneemt, hebben de R&D-teams van beide bedrijven de krachten gebundeld om het gebruik van deze elektrische muurbeugels in combinatie met Loewe-televisies aan te passen om op de home automation trend mee te liften. Gebruikers van deze TV's kunnen daarom nu de eigen afstandsbediening gebruiken om de gemotoriseerde Vogel’s MotionMount TV-beugel te bedienen.

Alle televisies van de Duitse fabrikant kunnen nu profiteren van de gemotoriseerde TV muurbeugel NEXT 7355 van Vogel’s. Deze draaibare tv beugel beweegt zich na het inschakelen van de TV geheel automatisch naar de laatste positie en gaat bij het uitschakelen ook weer geruisloos terug naar de muur. Met een gratis beschikbare app voor je smartphone of tablet stel je tot wel 10 verschillende posities van de muurbeugel in. Naast montage aan de muur is een ingewikkeld installatieproces achterwege gebleven. Alleen de muurbeugel in het stopcontact te steken en de installatie is klaar. Er hangt wel een fors prijskaartje aan deze muurbeugel, maar dan heb je ook wat!

De Vogel's NEXT 7355 wordt verkocht voor €719,99.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina