Walt Disney presenteert drie TV-series op DVD

Walt Disney


Walt Disney Studios Home Entertainment presenteert de volgende TV-series op DVD:


Verkrijgbaar vanaf 3 maart 2010


CASTLE 1 - Het complete eerste seizoen (3-disc DVD)

covers
Laat je meevoeren met het complete eerste seizoen van de nieuwe succesvolle hitserie CASTLE, boordevol prikkelende humor en een getalenteerde cast. Rick Castle is een wereldberoemde misdaadromanschrijver wiens verhalen tot leven komen wanneer een moordenaar al zijn misdaadverhalen nabootst. Castle wordt ingeschakeld om de politie van New York te helpen de moordenaar een stap voor te blijven. Hij realiseert zich dat de politie hem ook kan voorzien van massa’s ideeën voor zijn volgende boek. De relatie wordt wat ingewikkelder, maar ook veel leuker, wanneer hij moet gaan samenwerken met de aantrekkelijke rechercheur Beckett, die de ongebruikelijke methodes van Castle niet kan waarderen.
Beleef alle geestige en spannende momenten van de eerste serie op deze 3-disc DVD. Deze verslavende serie boordevol nooit-eerder-vertoond bonusmateriaal, waaronder een achterde- schermen-kijkje bij de cast, is moordend goed!

 

 

 

PRIVATE PRACTICE 2 - Het complete tweede seizoen (6-disc DVD)

covers
Beleef alle uitdagingen, veranderingen en tweede kansen in de fantastische dramaserie PRIVATE PRACTICE: Het complete tweede seizoen— van de Golden Globe-winnende maker van Grey’s Anatomy. Check hoe het gaat met de neonatale chirurg van de Oceanside Wellness Group, Dr. Addison Montgomery (Kate Walsh) en haar eeuwig vrijgezelle collega’s, terwijl ze leren wat de uitdrukking “dokter, genees uzelf” werkelijk inhoudt. Met een sterrencast met onder andere Taye Diggs, Amy Brenneman, Audra McDonald, Tim Daly, Paul Adelstein, KaDee Strickland en Chris Lowell. Op deze 6-disc DVD set staat ook nooit-eerder-vertoond bonusmateriaal. De prognose is een unieke combinatie van alles waar iedereen van houdt: humor, passie en heel veel complicaties in Private Practice.

GHOST WHISPERER 4 - Het complete vierde seizoen (6-disc DVD)

covers
In de populaire dramaserie GHOST WHISPERER: Het complete vierde seizoen is de dood soms een nieuw begin. Dat geldt in ieder geval voor Melinda (Jennifer Love Hewitt) en Jim (David Conrad), wanneer de dood hun leven op z’n kop zet, maar hen tevens een tweede kans in de liefde geeft. Ga mee met Melinda in deze 6-disc DVD-set met alle 23 afleveringen van seizoen vier, en zie hoe haar relaties met Jim, Delia (Camryn Manheim), Eli (Jamie Kennedy) en Ned (Christoph Sanders) op de proef worden gesteld.

Recente artikelen

Laatste reacties

Mambochiwambo  |  04-03-2010

Vind ik ook. Maar ik vind JLH gewoon niks. Ze is wel mooi hoor, maar, tja. :P Het is wel een leuke serie hoor.
Lees meer >

Sneaker  |  11-02-2010

Ghost Whisperer is voor mij altijd een Medium wannabe geweest die nergens het niveau van Medium ook maar een beetje weet te bereiken. Vind het vooral vervelend ...
Lees meer >

Claudio Santulli  |  11-02-2010

Idd had ik ook. Ghost Whisperer is erg omslachtig geworden
Lees meer >

Sneaker  |  11-02-2010

Castle is een aardige serie, maar pas laat wist die me te boeien.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina