Paw Patrol: Dino Rescue

Recensent:
Rogier Burghout
07-07-2021

Totaalbeoordeling:

8
DVD

Paw Patrol: Dino Rescue (DVD)
Samenvatting

We reizen in zes verhalen met de Paw Patrol door een prehistorisch land. Sluit je aan bij de pups terwijl ze Dino Wilds binnenvallen en hun vrienden beschermen tegen zowel een sluwe eierdief als een uitbarstende vulkaan. Het team beleeft robotachtige dinosaurusavonturen, inclusief twee missies van dubbele lengte.

Commentaar

Paw Patrol is niks te dol! Met deze woorden gaan Rider met zijn pups elke missie aan in Avonturenbaai. De avonturen van de Paw Patrol zijn al jaren populair op TV en worden ook op verschillende streaming-kanalen aangeboden (Netflix, Videoland en Amazon Prime). In de afgelopen jaren zijn er meerdere DVD-titels uitgebracht, waarop een bundeling van een aantal losse afleveringen staan, vaak met hetzelfde thema. Het thema op deze DVD is niet geheel verrassend: dino's! En de Paw Patrol gaat hierin weer vrolijk aan de slag in verschillende missies. De serie geeft naast natuurlijk wat grappen en grollen ondertussen ook nog wat te leren mee: namelijk samenwerking, tegenslagen, en ook dat iedereen verschillend en tegelijkertijd hetzelfde is. Zo ook in deze serie avonturen, waarin een pup wordt geintroduceerd die een soort loopwagentje heeft omdat hij niet kan lopen met zijn achterpoten. Verder wordt er niet al te serieus gedaan, want de Paw Patrol moet blijven draaien om positiviteit en vrolijkheid. En daarin zijn ze zeker geslaagd in deze avonturen op DVD.

Filmspecs

Regisseur

Diverse

Acteurs

Medium: DVD
Genre: Animatie, Jeugd
Regio: 2
Jaar: 2021
Speelduur: 92 min
Verpakking: Keepcase
Resolutie: 576i (PAL)
Beeldverhouding: 1.78:1 anamorf
Geluidssporen:
  • Dolby Digital 5.1 - Engels
  • Dolby Digital 2.0 - Nederlands
  • Dolby Digital 2.0 - Frans
Ondertiteling: Nederlands
Uitgever: Dutch FilmWorks
EAN: 8719372013830

Extra's

  • Geen

Techniek en extra's

Beeldkwaliteit

Paw Patrol: Dino Rescue staat in het oorspronkelijke beeldformaat van 1.78:1 op een dubbellaags DVD. De animatieserie heeft vrolijke, sprankelende en felle kleuren die erg goed worden weergegeven op DVD. Scherpte en contrast zijn ook dik in orde. Via upscaling is deze DVD prima te bekijken op een grootbeeld 4K TV. Dus prima verzorgd.

Geluidskwaliteit

Paw Patrol: Dino Rescue krijgt een standaard Dolby Digital 5.1-track mee in de oorspronkelijke Engelse taal. Een Nederlandse audiotrack is ook bijgevoegd in Dolby Digital 2.0. Beide klinken prima, met goed hoorbare dialogen en verder genoeg surroundactiviteit. Verder zijn er geen fouten of andere rare zaken te horen. Een prima audiotrack.

Extra's

Op de DVD van Paw Patrol: Dino Rescue staan geen extra's.

Conclusie

In deze vier nieuwe afleveringen van de Paw Patrol gaan ze terug in de tijd naar de Dino's voor nieuwe avonturen. Zoals altijd staat elke missie van de Paw Patrol weer bol van de grappen en grollen en onmogelijke missies. Maar, de Paw Patrol is niks te dol! De DVD van Paw Patrol: Dino Rescue is verder prima verzorgd met een goede beeld- en geluidskwaliteit. Verder geen extra's, maar de jongste kijkers onder ons vinden dat vast niet erg.

Deze uitgave is beschikbaar gesteld door Dutch FilmWorks.

Lees meer

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Alle leeftijden Anamorf Dolby Digital 5.1 geluid
DVDBlu-rayStreamingBioscoopUHD
8

Beoordeling allesoverfilm.nl

Film:8
Beeldkwaliteit:8
Geluidskwaliteit:8
Extra's:0
?

Beoordeling lezers

# beoordelingen: 0
?

Jouw beoordeling

Log in om deze film te beoordelen.

Extra screenshots