Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton zijn terug in TERMINATOR: DARK FATE - 4 maart op DVD, Blu-ray en UHD

Zet je schrap voor een nieuwe, spannende strijd met the Terminator!

TERMINATOR: DARK FATE
Terminator Dark Fate DVD, Blu-ra, UHD

Terminator: Dark Fate is vanaf nu beschikbaar als download,
vanaf 2 maart te huur via VOD en vanaf 4 maart verkrijgbaar op DVD, Blu-ray & 4K UHD

De technologie evolueert en blijft ons keer op keer verbazen, maar waar zal dit eindigen? In Terminator: Dark Fate neemt regisseur Tim Miller je mee in een fictieve wereld waarin de mensheid het nog steeds moet opnemen tegen de machines. Wapens, ontploffingen en gevechten staan centraal, en de nieuwe Terminator is sterker dan ooit tevoren. Oudgedienden, producent James Cameron en Linda Hamilton (Sarah Connor) keren na lange tijd terug in hun rol. Samen met de T-800 (Arnold Schwarzenegger) en supersoldaat Grace (Mackenzie Davis) moet zij een nieuwe missie volbrengen, en gaat daarvoor de strijd met de nieuwe Terminator Rev 9 aan. Zal dit drietal sterk genoeg zijn om de sterke Terminator te verslaan?

Terminator: Dark Fate

Synopsis
Het is ruim twintig jaar geleden dat Sarah Connor (Linda Hamilton) het einde van de wereld wist te voorkomen en de toekomst definitief veranderde. Toch gaat de meedogenloze strijd tussen mens en machine onverminderd door. Vanuit de toekomst wordt er een nieuwe, nog dodelijkere Terminator, het gemodificeerde model Rev 9 (Gabriel Luna), gestuurd om de aanstaande leidster van het verzet op te sporen en te doden. In hun strijd om de mensheid te redden, versperren de doorgewinterde Sarah en de cybernetisch verbeterde supersoldaat Grace (Mackenzie Davis) hem de weg. Als de Rev-9 tijdens zijn missie alles en iedereen op zijn pad vernietigt en de situatie er hopeloos uitziet, leidt de weg Sarah naar een T-800 (Arnold Schwarzenegger) uit haar verleden die wel eens haar allerlaatste hoop zou kunnen zijn.

Cast
De cast van Terminator Dark Fate doet het weer en zorgt voor een waar spektakel. Tim Miller (Deadpool, Love, Death & Robots) brengt in de film een schitterende cast samen, en oude personages zijn terug van weggeweest. Zo keert Linda Hamilton (Shoot Me Nicely, Sweet Valkyrie High) terug in haar rol als Sarah Connor. Na 20 jaar slaagt ze er nog steeds in zich perfect te identificeren met haar personage en speelt ze de sterren van de hemel. Ook topacteur Arnold Schwarzenegger (Predator, Aftermath, Chad Goes Deep) vult het lijstje weer aan en verrast je zoals alleen hij dat kan met zijn talent én uiteraard zijn gespierde lichaam. Mackenzie Davis (Black Mirror, Blade Runner 2049, The Martian) gaat mee de strijd aan als cyborg-heldin Grace. Verder zien we ook Nathalia Reyes (Birds of Passage, 2091), Gabriel Luna (Agents of S.H.I.E.L.D., Bernie Transpecos) en Diego Boneta (Luis Miguel: The Series, Rock of Ages) schitteren.

PRODUCTINFORMATIE
Regie
: Tim Miller
Cast: Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Arnold Schwarzenegger, Gabriel Luna, Linda Hamilton, Diego Boneta
Genre: Science Fiction, Aktie
Leeftijd: 12

Technische specificaties DVD:
Lengte: 123 Min
Audio: Engels, Frans Dolby Digital 5.1
Aspect ratio: 16:9 (2.39:1)
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans

Technische specificaties Blu-ray & UHD:
Lengte: 128 min
Audio: Engels, Frans
Aspect ratio: 16:9 (2.39:1)
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans
Extra's

  • Verwijderde en uitgebreide scènes
  • A legend Reforged
  • World Builders
  • Dam Busters: The Final Showdown
  • The Dragonfly VFX Breakdown

Te koop bij Bol.com

Terminator: Dark Fate

20th Century Fox

Recente artikelen

Laatste reacties

rogue  |  28-02-2020

Vermakelijke film hoor, geen topper, maar Arnie en Linda waren wel goed op dreef. En ik vond het toch bijzonder om Linda Hamilton weer in deze rol te zien; ik h...
Lees meer >

smooth Ron  |  27-02-2020

Mijn 2D steelbook staat al in bestelling bij MM Deurne.
Lees meer >

DVD Watcher  |  26-02-2020

Ondanks dat het geen topper is, heb ik er toch van genoten meerdere malen in de bios. En heb ik de duitse 4K steelbook besteld, die half Maart binnen gaat komen...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina