De achtdelige Deense misdaadserie THOSE WHO KILL II is nu verkrijgbaar op DVD

De achtdelige Deense misdaadserie

THOSE WHO KILL II

Those Who Kill II DVD

nu verkrijgbaar op DVD
ook te zien op lumiereseries.com

Kenneth M. Christensen en Natalie Madueño vertolken de hoofdrollen in de achtdelige Deense misdaadserie van de producenten van onder meer Beck, Wallander en Dicte. Het tweede seizoen van Those Who Kill is een reboot met nieuwe gezichten, internationaal gekend als Those Who Kill: Darkness.

De zeventienjarige Julie is al zes maanden spoorloos verdwenen. Rechercheur Jan Michelsen is wanhopig omdat hij geen antwoorden kan geven op de vragen van haar moeder. Wanneer het lijk van een meisje van dezelfde leeftijd wordt gevonden en een ander meisje wordt ontvoerd, roept Jan de hulp in van psychologe en profiler Louise Bergstein om de moordenaar beter te leren begrijpen.
Om de twee meisjes te redden moeten ze de volgende zet van de moordenaar voorspellen, terwijl elke beslissing ernstige gevolgen kan hebben voor het lot van de meisjes. Jan en Louise zijn gedwongen af te dalen in de meest duistere en extreme delen van de menselijke geest en de mogelijke consequenties onder ogen te zien. Langzaam lijken ze de moordenaar te naderen, maar terwijl de zaak vordert worden zijn acties steeds wanhopiger en is het zelfs de vraag of ze slechts met één dader te maken hebben.

Those Who Kill II

Cast: Cast: Kenneth M. Christensen (The Legacy), Natalie Madueño (Follow the Money), Uffe Rørbek Madsen, Signe Egholm Olsen, Mads Riisom, Peter Mygind, Regitze Estrup, Tessa Hader, Maibritt Saerens
Regie
: Carsten Myllerup (Black Widows)

Specificaties:
Denemarken, 2018
Speelduur: 8 x 45 min.
Taal: Deens
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16/9
Audio: Dolby Digital 5.1
Prijzen: DVD: 24,99 euro, EST: 12,50 euro

Te koop bij Bol.com

Verkrijgbaar vanaf 8 oktober op DVD

Lumière Series logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina