De heftigste misdaadfilm van het jaar ´Loverboy: Emoties Uit’ 29 augustus exclusief te zien in geselecteerde bioscopen

De heftigste misdaadfilm van het jaar 'Loverboy: Emoties Uit'
29 augustus exclusief te zien in geselecteerde bioscopen 

Loverboy: Emoties Uit een ongekend rauwe en intense misdaadfilm die de kijker meeneemt in de duistere wereld van mensenhandel in Nederland. Het extreem realistische verhaal over mensenhandel en uitbuiting dat geïnspireerd is op waargebeurde verhalen is vanaf 29 augustus te zien in geselecteerde bioscopen. Met o.a. Olaf Ait Tami (Meskina), Mohammed Azaay (Gouden uur), Skaffa (Rwina!), Cyriel Guds (Mocro Maffia, Suriname) en een filmdebuut voor Ayleen Bella (Ex on the Beach). De eerste beelden zijn vrijgegeven door Distribiteur WW Entertainment.

Bekijk hier de teaser 
De film vertelt het verhaal van Terrance, een alleenstaande vader die wanhopig probeert zijn 9-jarige dochter te beschermen tegen een uithuisplaatsing door de jeugdbescherming. Wanneer hij verstrikt raakt in een torenhoge schuld aan een beruchte mensenhandelaar, wordt hij gedwongen tot een hartverscheurend en gevaarlijk dilemma. Terrance moet zijn schuld afbetalen door drie onschuldige jonge vrouwen seksueel uit te buiten. Lukt het hem niet om binnen de opgelegde tijdslimiet te slagen, dan volgen er meedogenloze consequenties.

"Spannender dan Mocro Maffia," zegt Cyriel Guds. "We konden geen leugens meer zien of horen als het gaat om de rauwe waarheid over mensenhandel in Nederland, we moesten dit verhaal wel zo vertellen. Loverboy: Emoties Uit is meedogenloos en keihard."


Cast:
Terrance: Cyriel Guds (Suriname, Mocro Maffia), Slager: Mohammed Azaay (Gouden uur, Mocro Maffia), Souf: Olaf Ait Tami (Meskina, Ferry), Naomi: Julia Batelaan (De Spa), Damir: Skaffa (Naast rapper ook te zien in de serie Rwina!), Marra: Jordymone9 (Naast rapper ook bekend van Mocro Maffia), Daisy: Ayleen Bella (ex on the beach), Jaleesa: Efi Stephen (filmdebuut).

Release info:
Genre: crime, misdaadfilm | Kijkwijzer: 16, geweld, grof taalgebruik | Taal: Nederlands | Lengte film: 98 minuten | Releasedatum: 29 augustus 2024
 
Over de makers
Guds, naast hoofdrolspeler ook schrijver en regisseur van ‘Emoties Uit’, is 7 jaar geleden gestart met dit indringend verhaal. 3 jaar geleden creëerde hij de succesvolle webserie ‘Loverboy Amsterdam’ met meer dan 1 miljoen views. Vervolgens na gesprekken met meerdere streamingsdiensten om een lange serie hierover te maken, werd hij overal afgewezen vanwege de heftigheid van het verhaal. Maar dankzij de onvoorwaardelijke steun van fans van de webserie besloot hij het heft in eigen hand te nemen en op onafhankelijke wijze de bioscoopfilm ‘Loverboy: Emoties Uit’ te maken.

Door hulp van slachtoffers, daders, stichting Fier, politie en legendarische misdaadjournalist Peter R. de Vries is dit nieuw, rauw en realistisch verhaal tot stand gekomen. Peter R. wiens werk en onophoudelijke strijd tegen onrecht een bron van inspiratie waren voor deze film. "Aanhouder wint," zoals De Vries vaak zei, is een thema dat duidelijk door de film heen liep tijdens het maken van de film.

Aan het einde van de film is er ook een call to action voor mogelijke slachtoffers om anoniem te chatten met Stichting Fier, om ze uit de wereld van mensenhandel te krijgen.

De film wordt 29 augustus door WW Entertainment in de bioscoop uitgebracht.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina