Een film voor het hele gezin: Jim Button & de Stad van de Draken - 28 augustus in de bioscoop

Ga mee op avontuur met Jim Button in

Jim Button & de Stad van de Draken 

Jim-Button Poster

Vanaf 28 augustus in de bioscoop

Just Film Distribution en Just4Kids brengen op 28 augustus Jim Button & de Stad van de Draken uit in de Nederlandse bioscopen. Een superspannende familiefilm over de bekende Jim Button die de wijde wereld intrekt en Drakenstad trotseert met Stoomlocomotief Emma en Lucas de Machinist. Jim Button & de Stad van de Draken is gebaseerd op de bestseller Jim Knoop en Lucas de Machinist van Michael Ende. Jim Button was eerder ook te zien in de tekenfilmserie Jim Button en Lucas de Machinist. Dus ga vanaf 28 augustus samen met Jim, Emma en Lucas mee op hun eerste bioscoopavontuur.

Synopsis:
Jim Button, een avontuurlijke jongen van het kleine eiland Lummerland, realiseert zich op een dag dat hij daar eigenlijk niet vandaan komt. Hij besluit het eiland te verlaten en trekt de wijde wereld in op zoek naar avontuur. Samen met zijn goede vriend Lucas de machinist en stoomlocomotief Emma komen ze terecht in het grote keizerrijk Mandala. De jonge prinses Li Si is gevangen genomen in de gevaarlijke Drakenstad en Jim wil niets liever dan de mooie prinses bevrijden. Samen trotseren zij de gevaren van de Drakenstad, belanden in een spannende zoektocht en ontmoeten bijzondere vrienden. Gaat het hen lukken Li Si te bevrijden? 


Cast: Panthero Toney (Stem), Marc Boon (Stem), Lucas Dietens (Stem), Hein van Beem (Stem), Frederique Despinosa (Stem), Gaby Milder (Stem), Maria ten Hoope-Verhoef Lindes (Stem)
Regie: Dennis Gansel

Releasedatum: 28 augustus
Speelduur:
110 minuten
Kijkwijzer:
6
Taal: Nederlands

Jim Button still

Just Film Distribution logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina